Επιλογή Σελίδας

Με 2-0 επιβλήθηκε του Αιγάλεω ο Πιερικός στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, το απόγευμα του Σαββάτου στο Α’ ΔΑΚ, μπροστά σε περίπου 150 θεατές, ανάμεσά τους και περίπου 20 οπαδοί της αθηναϊκής ομάδας.

Ήταν η δεύτερη νίκη σε ισάριθμες φιλικές αναμετρήσεις για τον Πιερικό, έπειτα από το 3-0 επί της ΠΑΕ Ποντίων 2012, στο πρώτο φιλικό ματς της προετοιμασίας, ενώ αύριο Κυριακή στις 19.00, στο Α’ ΔΑΚ, ο Πιερικός αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι (είσοδος 5 ευρώ).

Η ομάδα της Κατερίνης άνοιξε το σκορ στο 14′ μετά από λάθος γύρισμα της αιγαλεώτικης άμυνας προς τον τερματοφύλακα Κατσούλα, με τον Γκουντρουμπή να εκμεταλλεύεται τη συγκυρία, να “τσιμπάει” και να κλέβει τη μπάλα και να ξεπερνά τον πορτιέρε της αντίπαλης ομάδας, κάνοντας σε κενό τέρμα το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 80′ έπειτα από μακρινή σέντρα και λάθος εκτίμηση αμυντικού των φιλοξενούμενων που άφησε τη μπάλα να περάσει από πάνω του, δίνοντας την ευκαιρία στον Κατσιαμήτα που καιροφυλακτούσε να γίνει κάτοχός της και να πλασάρει τον Καραγιάννη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Γιαμούζη και Αναστασιάδη. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κωστίκος και Τριανταφυλλίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Τάσος Ιωαννίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Τουλκερίδης, Κανταρτζής, Τερζής, Παραφέστας, Κυριλίδης, Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουντρουμπής. Στη διάρκεια του α’ μέρους αγωνίστηκε και ο Καραγκούνης, στη θέση του Τουλκερίδη.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τοπουζλής, Γούτσιος, Τουλίκας, Τριανταφυλλίδης, Κοκονόζι, Κατσιαμήτας, Σαμανίδης, Κωστίκος, Καρτσαμπάς, Καταχιώτης, Μάρκου.
Αιγάλεω (Ηλίας Καλοπίτας): Κατσούλας, Κάρδαρης, Δάρας, Αθ. Σταύρου, Τουλοβασίλης, Παπαδόπουλος, Ηλ. Σταύρου, Ψυχογιός, Παπουτσής, Τζαφεράκος, Σκοπελίτης.
Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Καραγιάννης, Μεϊμάρογλου, Αρβανίτης, Γούλας, Σαπαλίδης, Ναυπλιώτης, Τζόι, Γκοντιζάς, Σπανός, Βέρμπης, Ιωαννίδης.

Αύριο Κυριακή στις 19.00, στο Α’ ΔΑΚ, ο Πιερικός αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This