Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Πέφτει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Ligue 1 Conforama με τρεις αναμετρήσεις. Πάμε να τις δούμε:

RC Strasbourg-Alsace (18) – Lille OSC (7)     @ Stade de la Meinau, Strasbourg
Προϊστορία:
23 – 7 – 8  (τελευταία 10 ματς:  2-5-3,  6/10 Over,  6/10 GG)
Πολύ δυνατά μπήκε στη φετινή σαιζόν η Lille του Marcelo Bielsa -δείγμα ότι θα βάλει το στίγμα του. Η ευρεία νίκη επί της Nantes (3-0) μόνο κάτι τέτοιο προσδίδει και σήμερα ταξιδεύει στο Στρασβούργο -της βαριάς ήττας με 4-0 από τη Lyon- για να αποδείξει ότι η εμφάνιση αυτή δεν ήταν τυχαία.
Στοιχηματικά δίνουμε προβάδισμα στο διπλό, όμως περιμένουμε αντίδραση και από τους γηπεδούχους που στηρίζουν πολλά στην έδρα τους φέτος. Θα προτιμήσουμε να μείνουμε εκτός με μεγαλύτερο ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε ποδοσφαιρικά. No bet!

.

Dijon FCO (16) – AS Monaco (10)   @ Stade Gaston-Gerard, Dijon
Προϊστορία:
0 – 1 – 1  
(2/2 Under)
H αγχωτική νίκη της πρεμιέρας για τους Μονεγάσκους ήταν το μοναδικό που μπορεί να κρατήσει ο Leonardo Jardim από την αναμέτρηση με την Toulouse την προηγούμενη εβδομάδα. Κόντρα στην Dijon θα επιδιώξει να διπλασιάσει τα θετικά αποτελέσματα και είναι ευκαιρία όσο δεν έχουν ξεκινήσει οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου.
Μεγάλο προβάδισμα στο διπλό δίχως άλλο για τους φιλοξενούμενους, που και λόγω του μεγάλου φετινού ανταγωνισμού δεν έχουν τη δυνατότητα απωλειών από τόσο αρχικό στάδιο.
.

En Avant de Guingamp (8) – Paris Saint-Germain (9)     @ Stade du Roudourou, Guingamp
Προϊστορία:
3 – 5 – 3  (8/11 Under,  6/11 NG)
Η μοναδική αναμέτρηση αυτής της αγωνιστικής ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκίνησαν με νίκη. Guingamp και Paris St.Germain ξεκίνησαν με το δεξί τη φετινή σαιζόν, οι μεν Rouge et Noir με την εκτός έδρας νίκη επί της Metz και οι Παριζιάνοι με την άνετη όσο και επαγγελματική νίκη επί της Amiens. Η εβδομάδα αυτή απασχόλησε περισσότερο με την έλευση του Neymar παρά ποδοσφαιρικά και ίσως συμβεί αυτό και στο 90λεπτο αυτό.
Λίγο ο Neymar (που μάλλον θα κάνει το ντεμπούτο του), λίγο η παράδοση που θέλει γκολ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, μας οδηγούν στο over που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, που θα μπορούσε να συνδυαστεί και με το διπλό.

.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε:

Συνοπτικά:
France – Ligue 1  (2eme journee)
18:00 Dijon FCO – AS Monaco 2 (1.56) 1-4 FT
22:00 EA Guingamp – Paris St.Germain Over 2.5 Goals (1.60) 0-3 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This