Επιλογή Σελίδας

Επιμέλεια, Θεόφιλος Ψυχογιός

Την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων διανύει ο Αιγινιακός, με τον τεχνικό Κώστα Νικολαϊδη να δίνει το στίγμα του στην Arena Press:

“Ξεκινάμε με πολλά όνειρα. Θετική αύρα, λόγω της αδειοδότησης και της οικονομικής υγείας. Κρατάμε χαμηλά τον μέσο όρο ηλικίας, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Έχουμε αξιόλογα παιδιά, θέλουμε να χτίσουμε σε αυτά. Θα γίνουν 4-5 προσθήκες με έμπειρους, να βοηθήσουν άμεσα και τους νεότερους. Σκοπός είναι να κάνουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο, που θα έχει στόχο να χτυπά όλα τα ματς, εντός ή εκτός έδρας. Όταν θα χάνει, ο αντίπαλος να έχει ματώσει.

Υπάρχουν οι βάσεις και με τον ερχομό του κ. Σβαρνόπουλου και την εγγύηση της γνωστής βοήθειας του Γιάννη Νιώπα, που θα υπάρχει όσο υπάρχει… Αιγινιακός. Σε παρόμοιες βάσεις κινείται το τεχνικό τιμ, την τελευταία πενταετία είναι εδώ η οικογένειά μας. Πάμε, στο ίδιο πετυχημένο μοτίβο, όπως πέρυσι. Με τη βοήθεια του κόσμου για μια θετική χρονιά και φυσικά σωτηρία το ταχύτερο δυνατό, μιας και φέτος υποβιβάζονται 6 ομάδες αντί για 4″.

Στα μεταγραφικά δεν υπήρξαν εξελίξεις, αλλά αναζητούνται 4-5 έμπειροι, ενώ άμεσα ενσωματώνονται οι Τραορέ και Σουντουρά. Εξελίξεις για το επιτελείο δεν υπήρξαν (αναζητείται βοηθός, που θα αναλάβει και την Κ19), ούτε ανακοινώθηκαν φιλικά (άλλωστε είναι κοντά τα δυο ματς με τη Βέροια για το Κύπελλο), ενώ άμεσα θα παρθούν αποφάσεις για τους δοκιμαζόμενους (Μακρής, Στεργίου, Στόικος, Λεφίδης, Βλάχος, Φουρτζίου).

Πηγή: Arena FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This