Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη του ήττα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη σεζόν 2017-2018 γνώρισε ο Πιερικός, ο οποίος έχασε με 0-2 από τον Παναιγιάλειο το απόγευμα της Κυριακής, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, σε μια αναμέτρηση την οποία παρακολούθησαν περίπου 300 θεατές. Ήταν το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι μέχρι τώρα για τους Κατερινιώτες, με την ομάδα της Πιερίας να τίθεται αντιμέτωπη απέναντι στους Πελοποννήσιους οι οποίοι προετοιμάζονται για την έναρξη της Football League. 

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, πλην της φάσης του 38′ όταν σε σουτ που επιχείρησαν οι φιλοξενούμενοι η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπατολίκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ άνοιξε από τον Σταματή στο 56’, ο οποίος με προσωπική ενέργεια μετά από κάθετη μπαλιά συμπαίκτη του, έγραψε το 1-0.

Ο Κριστέτο, οκτώ λεπτά αργότερα (64′) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η πιο αξιόλογη στιγμή για τον Πιερικό σημειώθηκε στο 87′ με το δυνατό σουτ του Λαζαρίδη μέσα από την περιοχή και δεξιά, να φεύγει πάνω από την εστία του Παναιγιάλειου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τους  Ατματζίδη και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Τάσος Ιωαννίδης):
Παπατολίκας, Σαμανίδης, Καραγκούνης, Τερζής, Καταρτζής, Κυριλίδης, Κωστίκος, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας, Κοκονόζι, Παραφέστας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Λαζαρίδης, Παπαδόπουλος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος, Τοπουζλής, Αθ. Καρτσαμπάς, Τριανταφυλλίδης, Τουλίκας, Καταχιώτης, Γούτσιος, Τουλκερίδης.

Παναιγιάλειος (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Ρέλλας, Κοντοχρήστος, Σμίλτος, Στίλκας, Γκούμας, Γαβριηλίδης, Γκούφας, Κριστέτο, Σκαρτσίλας, Σταματής.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσαπάλος, Αθανασίου, Τσουρής, Βατουσιάδης, Σακελλαρόπουλος, Ντέμο, Μπρους, Τσερκέζος, Κάναλς, Κόκκορης, Παπαδημητρακόπουλος, Ριμόλντι, Μπίτρας.

Επόμενο φιλικό τεστ για την ομάδα του Πιερικού είναι αυτό με το Ν.Π.Σ. Βόλο, την ερχόμενη Κυριακή στο Α’ ΔΑΚ, στις 19.00.  

Pin It on Pinterest

Shares
Share This