Επιλογή Σελίδας

Στην Α1 Γυναικών και στον Αίαντα Ευόσμου θα συνεχίσει την καριέρα της η Διονυσία Μάτιου, ο οποίος θα είναι ο τρίτος της σταθμός μετά τον Πιερικό και τον Αρχέλαο.

Η νεαρή κατερινιώτισσα αθλήτρια, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο beach volley, σε μία σεζόν ονειρική καθώς ξεκίνησε με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο CEV Youth Beach Volleyball Continental Cup στην Μόσχα, συνεχίστηκε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο U19 Juniors Final στην Χίο και το αργυρό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Masters στον Άγιο Νικόλαο και ολοκληρώθηκε με την πρώτη θέση στο U22 Juniors Final στον Σχοινιά, ανακοινώθηκε ότι θα αγωνίζεται την ερχόμενη σεζόν στον Αίαντα Ευόσμου.

Στον Αίαντα, η Μάτιου, θα συναντήσει τόσο τον προπονητή της στην άμμο, Ηλία Ζωλοσταθιάδη, όσο και την συμπαίκτριά της, Μαρία Κλέπκου.

Μέσω της ίδιας ανακοίνωσης η διοίκηση του Αίαντα Ευόσμου ευχαρίστησε αυτήν του Αρχέλαου για την άψογη συνεργασία στη μετακίνηση της Μάτιου.

Η ανακοίνωση:

“Ο ΑΠΣ Αίας Ευόσμου καλωσορίζει στην οικογένειά του την Ειρήνη Αργυρίου από τον ΠΑΣ Ίκαρος Έδεσσας, την Ελισάβετ Ηλιοπούλου από τον ΓΣ Δράμας και τη Διονυσία Μάτιου από τον ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης. Οι τρεις ταλαντούχες αθλήτριες, γεννημένες το 2001, θα συμμετέχουν στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας, ενώ θα ενισχύσουν και τα αναπτυξιακά τμήματα κορασίδων και νεανίδων.

Ευχαριστούμε πολύ τα σωματεία των τριών αθλητριών για την άψογη συνεργασία”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This