Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Δεύτερη ημέρα Champions League η σημερινή με το δεύτερο γκρουπ των play-off να διεξάγεται απόψε με πέντε αναμετρήσεις. Ο Μονεγάσκος επισκέπτεται τη Νάπολη εκεί όπου οι γηπεδούχοι Partenopei φιλοξενούν τη Nice στο πιο ενδιαφέρον ζευγάρι αυτής της φάσης. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

SSC Napoli – OGC Nice     @ Stadio San Paolo, Napoli
Όπως είπαμε και στην εισαγωγή του παιχνιδιού η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μάλλον η πιο ενδιαφέρουσα από πλευράς ονομάτων. Οι γηπεδούχοι χωρίς επίσημες υποχρεώσεις ακόμη δείχνοντας αρκετά καλό πρόσωπο στα φιλικά -όσο μπορεί κανείς να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα απ αυτά- μονομαχούν για μια θέση στους ομίλους της φετινής διοργάνωσης κόντρα στη Nice, που αφενός έδειξαν το καλό τους πρόσωπο αποκλείοντας τον Ajax στον 3ο προκριματικό γύρο, αφετέρου όμως δεν μπήκαν καλά στο φετινό Championnat μετρώντας ήδη δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Προϊστορία:
Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί σε επίσημο αγώνα, παρά μόνο σε δύο φιλικά όπου είχαμε μία νίκη για κάθε ομάδα όταν αγωνίστηκαν ως γηπεδούχοι.
Τι θα επιλέξουμε:
Θεωρούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα 90λεπτο όπου βασικά ατού είναι η ποιότητα και η έδρα (για τους γηπεδούχους) και η αγωνιστική ετοιμότητα (για τους φιλοξενούμενους). Σε κάθε περίπτωση, τον βασικότερο ρόλο παίζει το κίνητρο της εισόδου στο φετινό Champions League και αμφότεροι θα κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Αρκετά λογικός ο φαβοριτισμός των Partenopei σε καμία περίπτωση σε τόσο χαμηλή απόδοση, γι’ αυτό το λόγο εμείς θα τον συνδυάσουμε με τα δύο τουλάχιστον γκολ, με εναλλακτική επιλογή το goal/goal.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League  (Play-Off round)
21:45 SSC Napoli – OGC Nice 1 & Over 1.5 Goals (1.55) 2-0 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This