Επιλογή Σελίδας

Επιμέλεια, Θεόφιλος Ψυχογιός

Μετά τους Προσκυνητόπουλο-Στόικο, κάτοικοι Αιγίνιου γίνονται και άλλοι παίκτες-λαβράκια, για τους οποίους άναψε «πράσινο φως» στα δοκιμαστικά ο Κώστας Νικολαϊδης. Ο 22χρονος Λορέντζο Μενικάλι παίζει κυρίως δεξί μπακ και χαφ, αλλά και από αριστερά, όπως και «εξάρι».

Πλην του Καμπανιακού, ο Ιταλός έχει θητεύσει σε Απόλλωνα Αρναίας (πρώην εν Ελλάδι ομάδα του πριν μια τριετία) και Εθνικό Ν. Αγιονερίου. Ο Λεφίδης είναι 23χρονος αριστερός χαφ-εξτρέμ (παίζει και μπακ) με θητεία επίσης στην ομάδα της Χαλάστρας πέρυσι και παλιότερα σε Ηρακλή, Μακροχώρι, ΑΠΕ Λαγκαδά και Ηρακλή Αμπελοκήπων. Επίσης, προωθήθηκε από τη δεύτερη ομάδα όπως αναμενόταν ο στόπερ, Γιώργος Ταουσάνης, ενώ θα υπογράψει και ο Απόστολος Φουρτζίου. Άμεσα βεβαίως η ομάδα της Πιερίας θα «κλείσει» και δυο-τρεις πιο έμπειρους στην κατηγορία παίκτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιγινιακός θα υποδεχτεί την Κυριακή (αφού άλλαξε η μέρα, αρχικά Σάββατο) τη Βέροια για το κύπελλο, στο πρώτο επίσημο ματς, χωρίς κανένα φιλικό στα πόδια του! «Ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση, αρχίσαμε αργά και δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να δούμε τα ματς σαν τεστ προετοιμασίας!» σχολιάζουν στην ομάδα του Κώστα Νικολαϊδη. Οι Σουντουρά και Τραορέ έρχονται προσεχώς από το Μάλι και δεν υπολογίζονται την Κυριακή, ενώ την Πέμπτη θα «κατέβει» στην Αθήνα ο πρόεδρος Γιώργος Καρανικόλας, για την έκδοση και παραλαβή δελτίων στους νεοαποκτηθέντες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνος που… θαμπώνει είναι ο 18χρονος μέσος, Αναστάσης Στόικος, νεοαποκτηθείς από τον Άρη Παλαιοχωρίου. Ο νεαρός Χαλκιδικιώτης είχε εξαιρετικά εργομετρικά και ενθουσιάζει με τις προδιαγραφές του (τεχνική, ταχύτητα σκέψης) και δεν αποκλείεται να παίξει με τη Βέροια! Στόχος είναι να «δουλευτεί» σε μυική ενδυνάμωση από το επιτελείο, που θεωρεί ότι βρήκε… φλέβα χρυσού και μπορεί να έχει πολλά οφέλη μελλοντικά η ομάδα. Το «next big thing», μετά τους Κιβρακίδη, Κυνηγόπουλο, Πασαλίδη, αν έχει την προσδοκώμενη εξέλιξη και παρότι είναι νωρίς…

Πηγή: Arena FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This