Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Την ευρωπαϊκή σκυτάλη παίρνει σήμερα το Europa League με το κύριο μέρος των πρώτων αναμετρήσεων των play-off να διεξάγεται απόψε (μιας και μια αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χθες). Τα μάτια μας θα είναι πάνω στη Marseille, η οποία φιλοξενείται στη Ljubljana της Σλοβενίας από την Domzale με σκοπό να κάνει το πρώτο καθοριστικό βήμα για την είσοδο στους ομίλους του φετινού Europa League.

NK Domzale – Olympique de Marseiille     @ Stadion Stožice – Ljubljana
Ζευγάρι με φαβορί λοιπόν το συγκεκριμένο, μιας και οι Μασσαλοί στάθηκαν αρκετά τυχεροί στη διαδικασία της κλήρωσης και αφού απέκλεισαν εύκολα την Οστάνδη. Όλα αυτά βέβαια υπάρχουν μόνο στη θεωρία καθώς οι Σλοβένοι έδειξαν τα δόντια τους αιφνιδιάζοντας με την απόδοσή τους και απέκλεισαν τη γερμανική Freiburg (γυρίζοντας στη ρεβάνς το εις βάρος τους 0-1, επικράτησαν με 2-0).

Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις τους. Οι αποψινοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην 3η θέση μετά από 5 αγωνιστικές μετρώντας 4 αγωνιστικές αήττητοι, την ώρα που οι Μασσαλοί μετρούν δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές στο Championnat.

Από τα πρώτα φετινά δείγματα των δύο ομάδων, βλέπουμε ότι έχουν έφεση στο γκολ έχοντας αρκετές επιθετικές αρετές στο παιχνίδι τους. Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε το over, αλλά θα ασχοληθούμε μόνο με τη Marseille και θα επιλέξουμε το να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο αυτό 90λεπτο.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Europa League  (Play-Off Round)
21:45 NK Domzale – Olympique de Marseille Olympique de Marseille Over 1.5 Goals (1.67) 1-1 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This