Επιλογή Σελίδας

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Μακεδονικό σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που διεξήχθη στο Γήπεδο Νέας Ευκαρπίας.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο, απέναντι σε μία ομάδα η οποία αγωνίζεται και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο Αχιλλέας βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, ωστόσο με την απόδοσή του έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Μακεδονικού, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και με την συνολική του παρουσία έδειξε ότι αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Το σκορ άνοιξε για λογαριασμό των γηπεδούχων ο Αλί στο 10’ με σουτ και στην συνέχεια οι θεατές παρακολούθησαν έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν και τον Καλαμπάκα να μη μπορεί να νικήσει τον Γιουμάγια στην εκπνοή του ημιχρόνου, σημαδεύοντας το κάθετο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία μεγάλη ευκαιρία να χάνεται από πλευράς Αχιλλέα, καθώς ο Ανδρονικίδης δε κατάφερε .να ισοφαρίσει, καθώς ο Γιουμάγιας απέκρουσε σωτήρια το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο επιθετικός των φιλοξενούμενων.

Ο Αχιλλέας τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 86’, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη από τα σαράντα μέτρα, τέρμα το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αγωνίστηκαν οι Σαρρής, Πεΐδης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Γιαπιτζής, Τσίκας, Οικονόμου, Βαρμάζης,  Χρυσόπουλος, Καλαμπάκας και Ανδρονικίδης.

Επίσης χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή και οι Κώστας, Πιατίδης, Ιωαννίδης, Φορτομάρης, Παρασκευαΐδης και ένας υπό δοκιμή παίκτης, ενώ απόντες ήταν οι Καπασακαλίδης, Παγγέας και Κολαξίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This