Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη προπόνηση του Βαφύρα για την σεζόν 2017/8.

Το παρόν στην προπόνηση έδωσαν τόσο που παρέμειναν από πέρυσι στην ομάδα και οι νεαροί που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής, όσο και τα νέα αποκτήματα και παρουσιάστηκαν όλοι με περίσσευμα διάθεσης και όρεξης για την έναρξης της προετοιμασίας.

DSCN0442

Στην αρχή, μίλησε στους παίκτες, ως εκπρόσωπος της Διοίκησης ο Σάκης Στρίμπας και στην συνέχεια πήρε το λόγο ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Σαραπτσής, με αμφότερους να επικεντρώνονται στους στόχους της ομάδας και τη θέληση της να επιστρέψει άμεσα στην πρώτη κατηγορία της Ένωσης, με προτεραιότητα όμως να είναι να παρουσιάσει ο Βαφύρας ένα σύνολο το οποίο θα παίξει ελκυστικό μπάσκετ, ώστε να περάσουν καλά, τόσο οι φίλαθλοι στις κερκίδες, όσο και οι παίκτες μέσα στο παρκέ.

DSCN0440

Ακολούθησαν οι συστάσεις από τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ώστε να γίνει μία πρώτη γνωριμία μεταξύ παλαιών και νέων και μετά ξεκίνησε η πρώτη προπόνηση.

DSCN0441

Η προετοιμασία της ομάδας του Βαφύρα θα συνεχιστεί με τέσσερις προπονήσεις την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο).

DSCN0444

Πριν την έναρξη της προπόνησης, δηλώσεις έκαναν οι Μιχάλης Σαραπτσής, Γιάννης Καραμπατάκης, Γιάννης Μπατζάκης και Χρήστος Σαραπτσής:

Μιχάλης Σαραπτσής: «Ξεκινάμε απόψε την προετοιμασία της ομάδας για την Β’ ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα του Βαφύρα βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, καθώς αγωνίζεται για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία. Έχουμε καταφέρει φέτος να πλαισιώσουμε την ομάδα με πάρα πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες και να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας με νεαρούς. Υγεία να έχουμε όλοι και έχουμε την πίστη ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά.

Φετινός μας στόχος είναι να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ. Οι νεαροί να μπουν στο κλίμα και στη φιλοσοφία του παιχνιδιού και να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα. Να έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο και μία ζηλευτή ομάδα, εντός και εκτός γηπέδου.

Η Ακαδημία του Βαφύρα είναι ένα κομμάτι στο οποίο έχουμε δώσει πολύ μεγάλη βάση τα τελευταία χρόνια. Φροντίζουμε παιδιά τα οποία βρίσκονται στην ανάλογη ηλικία, αντί να παίξουν στο εφηβικό πρωτάθλημα, να αγωνιστούν στο ανδρικό και θεωρώ ότι με την αντίστοιχη λογική πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες των τοπικών κατηγοριών. Καλή σεζόν σε όλους».

Γιώργος Καραμπατάκης: «Εύχομαι, τη χρονιά που ξεκινά σήμερα, να έχουμε υγεία, καλή διάθεση και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο. Κάθε χρόνο έχουμε καλή διάθεση, καλά παιδιά και όμορφο περιβάλλον και όλα δείχνουν ότι και φέτος θα συμβεί το ίδιο. Στόχος μας είναι η άνοδος».

Γιάννης Μπατζάκης: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο για αυτήν την ομάδα. Είμαι από τους πιο παλιούς και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά φέτος. Η επιστροφή μου ήταν συνειδητή επιλογή, καθώς την αγαπώ αυτήν την ομάδα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να πετύχει τους στόχους της».

Χρήστος Σαραπτσής: «Πιστεύω ότι η ομάδα φέτος μπορεί να τα καταφέρει. Η περσινή μου εμπειρία, όπου αγωνίστηκα για πρώτη χρονιά στο αντρικό ήταν πάρα πολύ ωραία. Θέλω να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να βοηθήσω την ομάδα του Βαφύρα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This