Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Ξεκινά και πάλι η δράση των ευρωπαϊκών αστεριών με τις επαναληπτικές αναμετρήσεις των play-off του Champions League να είναι προ των πυλών. Απόψε ταξιδεύουμε μέχρι την Κυανή Ακτή για να δούμε την (εξαιρετικά δύσκολη) προσπάθεια της Nice να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 από τη Napoli.

OGC Nice – SSC Napoli     @ Allianz Riviera, Nice
1η αναμέτρηση:
2-0  (13′ Mertens, 70′-p. Jorginho)

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το πρώτο σκέλος του -ίσως πιο ενδιαφέροντος- ζευγαριού των play-off ανάμεσα στη Napoli και τη Nice με τους Partenopei να παίρνουν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και να ολοκληρώνουν μια πολύ ουσιαστική νίκη έχοντας ακόμη πιο εύκολο έργο προς το τελευταίο 10λεπτο με τις δύο αποβολές των φιλοξενούμενων Aiglons (Koziello, Plea) συνδυασμός που τους δίνει αντικειμενικό προβάδισμα για την πρόκριση και τη συμμετοχή στους ομίλους και του φετινού Champions League.
Ο τεχνικός της Nice, Lucien Favre, υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν είναι αποκλεισμένη και ότι έχει κάτι ακόμη να δώσει κάτι που ισχύει πάντα σε τόσο σημαντικές -σαν τη σημερινή- μάχες. Αν και δεν είναι καλύτερη της αντιπάλου της, θα διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο 90λεπτο.

Τι θα επιλέξουμε:
Μπορεί η ομάδα του Γαλλικού Νότου να μην έχει πει την τελευταία της λέξη, όμως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μάλλον ελάχιστες έως μηδενικές βάσει ποδοσφαιρικής λογικής. Έστω και με τις δεδομένες απουσίες της πιστεύουμε ότι δεν θα φύγει απ’ αυτό το ζευγάρι χωρίς να σκοράρει και σε συνδυασμό με την επιθετική δεινότητα των Ιταλών. θα ποντάρουμε στο αμφίσκορο αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA – Champions League  (Play-Off Round)
21:45 OGC Nice – SSC Napoli Goal/Goal (1.67) 0-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This