Επιλογή Σελίδας

Αναλαμβάνει το ΙΚΑ:
Ο Anquan Boldin στη σύνταξη. O βετεράνος wide receiver υπέγραψε συμβόλαιο με τους Buffalo Bills στις 7 Αυγούστου, αλλά μετά το ξανασκέφτηκε, και έπειτα από 13 μέρες αποφάσισε να πάει στη σύνταξη. (Μάλλον συνειδητοποίησε ότι θα αντιμετωπίσει 2 φορές τους New England Patriots). Η απόφαση πάρθηκε μετά τα γεγονότα στο Charlottesville, συγκεκριμένα είπε: «Just seeing things that transpired over the last week or so [in Charlottesville], I think, for me, there’s something bigger than football at this point» και «It’s always been my life’s mission to help people.».  Λίγα για την καριέρα του στο παρακάτω tweet:

Drama Queen:
O wide receiver των New York Giants, Odell Beckham Jr., γλίτωσε έναν σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο έπειτα από ένα χαμηλό χτύπημα από τον cornerback των Cleveland Browns, Briean Boddy-Calhoun. Ωστόσο, δεν άντεξε από το να το παίξει Drama Queen (κάτι που συνηθίζεται στο δικό σας ποδόσφαιρο). Μετά το παιχνίδι είπε: «[It] feels like a sprained ankle, I don’t know. Rolled ankle. Have you ever hurt your ankle? That is kind of what it feels like. I will be all right.». Εντάξει, δεν θα πω ότι δεν πόνεσε, αλλά νομίζω πως το παράκανε. Τα συμπεράσματα δικά σας στο παρακάτω βίντεο:

Άλλος πάγκο, άλλος φράγκο:
Κάποια γενικά όσον αφορά τους starters Quarterbacks κάποιων ομάδων.
-Οι Houston Texans όρισαν ως starter QB τον Tom Savage. Ο rookie Deshaun Watson θα κάτσει για κάποιες αγωνιστικές στον πάγκο, αλλά πιστεύω ότι μέσα στη χρονιά θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση, καθώς ο Savage δεν θα τα καταφέρνει και τόσο καλά.
-Οι Denver Broncos όρισαν ως starter QB τον Trevor SIemian. ΠΟΙΟΝ; Ναι. Το pick στο 7ο round του 2015. Ποιον βάλανε στον πάγκο; Το 1st Round Pick από το 2016, Paxton Lynch. Δε μου αρέσει κανένας από τους δύο, όπως φαίνεται ούτε στους Broncos. Περιμένω να δω ποιον θα βάλουν του χρόνου. Αλλά ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε για τη σεζόν 2018-19.

CSI NFL:
Δεν θα ξανασχοληθώ σύντομα με το θέμα του Ezekiel Elliott. Είπαμε 6 αγωνιστικές τιμωρία. Ωστόσο έχουμε 4 αγωνιστικές τιμωρία για τον center των Los Angeles Chargers, Max Tuerk (όχι twerk όπως ο χορός). Το παλικάρι πήρε λίγη παραπάνω ντόπα απ’ όσο θα έπρεπε. «This offseason, I made the mistake of taking over-the-counter supplements,» είπε.

Μπορώ να πω πως χρειάστηκε πολλής κόπος για να βρω κάποια νέα για αυτή τη βδομάδα. Όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της σεζόν θα έχουμε πιο πικάντικα θέματα να αναλύσουμε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This