Επιλογή Σελίδας

Ξεκίνησε σήμερα η ελευθέρα των γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθημα που διεξάγεται στο Παρίσι και η Ελλάδα πήρε μια πρώτη χαρά με την Έλενα Μαρούλη να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στα 58κ. ενώ αύριο ξεκινά τους αγώνες η Μαρία Πρεβολαράκη στα 53 κιλά.

Η Ελληνοαμερικανίδα Μαρούλη (ή Μαρούλις) η οποία προσπάθησε να πάρει ελληνικό διαβατήριο για να αγωνίζεται με την Ελλάδα αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τη γραφειοκρατία, ήταν σαρωτική στην κατηγορία των 58 κιλών. Νίκησε όλες τις αντίπαλες που στάθηκαν απέναντι της στο ταπί, δίχως να τους παραχωρήσει ούτε πόντο!

Στον πρώτο γύρο νίκησε 10-0 τη Νοτιοκορεάτισαν Χανμπίτ Κιμ. Ακολούθησε στη φάση των «16» το 10-0 επί της Σουηδέζας Τζοάνα Νίλσον, ενώ στα προημιτελικά νίκησε 11-0 την Γέσικα Κοραϊμά Οβιέδο Πέρεζ από τον Άγιο Δομίνικο. Στον ημιτελικό έκανε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη με VSU (νίκη με τεχνική υπεροχή), με το σκορ στο 10-0 κόντρα στην Καναδέζα Μισέλ Κριστίνα Φαζάρι για να φτάσει στον τελικό όπου η Τυνήσια Μάργουα Αμρί είχε ακριβώς την ίδια τύχη. Νίκη με VSU, 11-0. Tα χάλκινα μετάλλια στην κατηγορία κατέληξαν στην Αϊσούλου Τιναμπέκοέβα από το Καζακστάν που νίκησε στον αγώνα για την τρίτη θέση την Νινγκνινγκ Ρονγκ από την Κίνα 6-5 και την Καναδέζα Μισέλ Κριστίνα Φαραζάρι που νίκησε τη Σουηδέζα Τζοάνα Νίλσον 7-0.

Η Μαρία Πρεβολαράκη ξεκινά αύριο το πρωί κόντρα στην Αϊγκούλ Νουραλίμ από το Καζακστάν στη φάση των «16» καθώς και οι δύο πέρασαν άνευ αγώνα από τον πρώτο γύρο και η νικήτρια του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τη νικήτρια της αναμέτρησης ανάμεσα στην Λευκορωσίδα Βανέζα Καλαντζίσκαγια και την Μολδαβή Ιουλία Λεορντά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This