Επιλογή Σελίδας

Του Βρασίδα Ράπτη

Το υπέρ του 1-0 θα προσπαθήσει να υπεραπιστεί την Τετάρτη (30/08, 18:00) στη Βέροια ο Αιγινιακός απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Η 1η φάση του Κυπέλλου ολοκληρώνεται και η ομάδα της βόρειας Πιερίας ενισχυμένη θα τα δώσει όλα για να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους ομίλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη (29/08) βρέθηκαν στην ΕΠΟ οι Γιώργος Καρανικόλας, Θωμάς Σβαρνόπουλος και ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες έκδοσης των δελτίων των Απόστολου Φουρτζίου, Μάρκου Προσκυνητόπουλου, Βλάσση Ανδρικόπουλου, Γιώργου Σοφιάνη και Κώστα Κρίπα από την Κ19. Έτσι, όλοι τους τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή, Κώστα Νικολαΐδη.

Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι είναι οι: Τόλιος, Καραγκιοζης, Ταουσάνης, Λεφίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μενικάλι, Πολύζος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στόικος, Στεργίου, Δωματάς.

Θέμα χρόνου είναι να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής και οι Ανέστης Καρακώστας, Σουλεϊμάν Κουλιμπαλί. Ο πρώτος επέστρεψε από τη Ζαλγκίρις μετά από έξι μήνες και θα ενισχύσει τους «κυανόλευκους».

Πηγή: Football League News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This