Επιλογή Σελίδας

Η ΑΓΕ Πιερίας επικράτησε του Βαφύρα, στο Β’ Δημοτικό αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε φιλική αναμέτρηση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Η ΑΓΕ Πιερίας έδειξε σαφώς πιο έτοιμη από την ομάδα του Βαφύρα και  κυριάρχησε με άνεση στον αγωνιστικό χώρο και τα κέρδισε τα τρία πρώτα δεκάλεπτα με μέσο όρο 20 πόντους διαφορά. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξε ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο έληξε με διαφορά έξι πόντων υπέρ της ομάδας της Κατερίνης.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο προπονητής του Βαφύρα, Μιχάλης Σαραπτσής, δήλωσε:

«Αυτό το φιλικό είναι πραγματικά πρόωρο για εμάς αφού το παίξαμε μόλις στο τέλος της δεύτερης  εβδομάδας της προετοιμασίας μας. Ήθελα όμως να το κάνουμε και μάλιστα ήθελα να γίνει με ομάδα που θα είναι από τους πρωταγωνιστές μεγαλύτερης κατηγορίας και πιο έτοιμη από εμάς. Η ομάδα της ΑΓΕΠ πιστεύω πως φέτος θα είναι στους πρωταγωνιστές της Α΄ κατηγορίας και έχει μάλιστα ξεκινήσει προετοιμασία από τις 27 Ιουλίου. Άρα ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα για το πρώτο φιλικό μας.

Εμείς από την άλλη είμαστε μία καινούρια ομάδα. Πολλά νέα πρόσωπα που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί. Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ούτε σε φυσική κατάσταση αλλά ούτε και τακτικά όπου καθημερινά προσπαθούμε να βρούμε τον συντονισμό μας και τα πατήματά μας. Το σημερινό φιλικό ήταν ότι χρειαζόμασταν στην αρχή για να καταλάβουμε όλοι τα κομμάτια του παιχνιδιού που χρειάζεται να βελτιώσουμε πρωτίστως έτσι ώστε να μπορούμε να σταθούμε στο γήπεδο σαν ομάδα. Εγώ προσωπικά έβγαλα πολλά χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μου. Δεν παίξαμε καλά, δεν είχαμε καλό ρυθμό, αλλά υπήρξαν φάσεις που οι παίκτες μου κατάφεραν να βγάλουν τα πρώτα στοιχεία ομαδικής τακτικής που δουλεύουμε και αυτό θα κρατήσω ως θετικό από το παιχνίδι. Πιστεύω πως οι παίκτες μου αντιλήφθηκαν και αυτοί σήμερα πως χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμα και θα προσπαθήσουν τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση. Ακολουθεί από το επόμενο Σαββατοκύριακο το κύπελλο της ΕΚΑΣΚΕΜ που θα βοηθήσει όλες τις ομάδες και εμάς φυσικά να βρούμε τον ρυθμό μας».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This