Επιλογή Σελίδας

Ο Άρης Κοκκινοπλιτών επικράτησε στον Σβορώνο του τοπικού ΓΑΣ με 0-1, σε αγώνα για την 1η φάστη του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σημειώσουν πρώτοι τέρμα, καθώς όποως κυλούσε ο αγώνα φαινόταν ότι όποιος το πετύχαινε πρώτος θα έπαιρνε και την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν ότι είναι ακόμη “βαριά ομάδα” και οι παίκτες της δεν βρήκαν ακόμα ρυθμό και δεν είχαν ομοιογένεια.

Νεανική ομάδα όμως ο ΓΑΣ με ταλαντούχους παίκτες που στην συνέχεια θα βρεί τον δρόμο της.

Ο Άρης Κοκκινοπλιτών αν και είναι καινούργια ομάδα παρουσιάστηκε πολύ καλός και μάλλον θα είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετεινού πρωταθλήματος, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Το γκόλ της πρόκρισης για την ομάδα του Άρη το πέτυχε στο 90′ ο Τσιανάκας με κεφαλιά προς τα πίσω κάνοντας το 0-1 ύστερα απο εκτέλεση φάουλ.

Ο ΓΑΣ είχε ευκαιρίες έχοντας μάλιστα και δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευεσε ο κ. Μέγας με βοηθούς τον κ. Γιαμούζη και την κα. Φωτιάδου.

ΓΑΣ Σβορώνου: Σακελλαρίδης, Κατσαμάγκας Κ., Βούλγαρης Ν., Σκαμπαρδώνης Β., Τριανταφύλλου, Ζώβληκας Δ., Παυλίδης, Ζώβληκας Κ. (82′ Καταχίωτης), Καρακούσης (90′ Νατσιάβας), Κωσταντινίδης, Μαργαρίτης (76΄ Σαμαλής) .

Άρης Κοκκινοπλιτών: Ίτσιος, Κυλώνης, Μπιτσάνης (64′ Λάλλας), Βελώνης, Σκέντος, Τσιμήτρης (46′ Φακίτσας), Κλιάνης (88′ Μιχαλήτσιος), Ππαστεργίου, Κατσαμάγκας Ν. (42′ Παπαδόπουλος), Ταβουκτσής, Τσιανάκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This