Επιλογή Σελίδας

Δε δυσκολεύτηκε να περάσει το εμπόδιο του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου ο Πιερικός, ο οποίος επιβλήθηκε με 7-0 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 1ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, και “τσέκαρε” το εισιτήριο για τη συνέχεια του θεσμού. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο των Κατερινιωτών, ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με το νεανικό σύνολο του, τυπικά γηπεδούχου, Λόφου να προσπαθεί φιλότιμα για το καλύτερο δυνατό αλλά να υποκύπτει φυσιολογικά στην ανωτερότητα του ιστορικού Πιερικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου είναι η μοναδική ομάδα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε “δικά της παιδιά”, παραμένοντας σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 200 θεατές, αρκετοί εκ των οποίων από το Λόφο.

lofos-pierikos-fasi

Τα γκολ του αγώνα

Το 0-1 στο 20′ έγινε με σουτ του Κατσιαμήτα έξω από τη μεγάλη περιοχή των τυπικά γηπεδούχων.

Ο Γκουντρουμπής στο 24′ με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή ζευγάρωσε τα τέρματα για τον Πιερικό.

Στο 44′ ο Τερζής με κεφαλία απο τη γωνια της μικρής περιοχής και αριστερά νίκησε τον Α. Μπαλαούρα και “έγραψε” το 0-3.

Το 0-4 έγινε στο 68′ με αυτογκόλ του Ε. Μπαλαούρα, ο οποίος στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 84′ ο Κραγιόπουλος με δυνατό σουτ από δεξιά έκανε το 0-5.

Το 0-6 έγινε στο 86′ με τον Κωστίκο να “τσιμπάει” τη μπάλα προ του Α. Μπαλαούρα, και να πλασάρει επιτυχημένα, μετά από συρτή σέντρα του Τουλκερίδη.

Το τελικό 0-7 διαμορφώθηκε στο 90′ με κοντινό σουτ του Παραφέστα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Γιαμούζη και Ντασιόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

DSC_0211

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Τσιμπούκας): Μπαλαούρας Α., Δημάκης Σ.(70′ Κουμαντζιάς), Αρβανίτης Π. (75′ Ίτσιος Α.), Ίτσιος Κ., Μπαλαόυρας Γ., Ίτσιος Δ.Χ. (31′ Μπαλαούρας Ε.), Ευαγγελόπουλος Γ.,  Ίτσιος Δ.Ε., Μπαλαούρας Ν., Σάββας (15′ λ.τ. Ναλπαντίδης), Τσιμπούκας Κ..

DSC_0209

Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης (47′ λ.τ. Κωστίκος), Τουλκερίδης, Κανταρτζής, Τερζής, Κραγιόπουλος, Λαζαρίδης, Κοκονόζι, Γκουντρουμπής (57′ Παπαδόπουλος Σ.), Κατσιαμήτας (80′ Λαμπίρης), Σαμανίδης (71′ Παραφέστας).

Δείτε τι δήλωσαν μετά το παιχνίδι οι δύο προπονητές.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This