Επιλογή Σελίδας

Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε επίπεδο ασφάλειας των συμμετεχόντων, η οποία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, για την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δρόμου – θεσμού, Τρέχω για την Κατερίνη, βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αυτοψία της διαδρομής του αγώνα, από το Διοικητή της Τροχαίας, Γεώργιο Πουτουρίδη,  σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Κατερίνης, καθώς και  μελών της Οργανωτικής Επιτροπής.

ASTINOMIA-1

«Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους χρήστες των οδών. Η συνδρομή μας σε αυτή τη σημαντική διοργάνωση θεσμό για την Κατερίνη, καθώς και σε όλες τις διοργανώσεις του Δήμου είναι δεδομένη» τόνισε σε δήλωσή του στο περιθώριο της συνάντησης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Θεόδωρος Παυλίδης μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, καθώς και προς τον Διοικητή της Τροχαίας Κατερίνης Γεώργιο Πουτουρίδη, για τη διαχρονική συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, στην άρτια διοργάνωση του αγώνα – θεσμού: «Πιστεύουμε ότι στην εκκίνηση θα βρεθεί αριθμός ρεκόρ  δρομέων, συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές και για το λόγο αυτό η προετοιμασία για τη φετινή διοργάνωση έχει ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Την πεποίθησή του, ότι, το Τρέχω για την Κατερίνη, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 08 Οκτωβρίου, «θα στεφθεί από απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία» εξέφρασε ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας Ζευς, Ευάγγελος Γερομιχαλός.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, ο Διοικητής της Τροχαίας Κατερίνης Γεώργιος Πουτουρίδης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κατερίνης και του ΟΠΠΑΠ, ο συντονιστής των εθελοντών και μέλος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας Ζευς, Αριστείδης Γκιάτας κ.α.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This