Επιλογή Σελίδας

Ο Όλυμπος Βροντούς επικράτησε με 2-1 της ΑΕ Περίστασης στην Βροντού, σε αγώνα για την 1η φάση του Κυπέλλου Της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός του ότι μόλις πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να μετέχει στις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Όλυμπος Βροντούς πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 7’ με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ του Ουσταμπασίδη, με την ομάδα της Περίστασης να προσπαθεί να απαντήσει, αλλά οι προσπάθειές της βρήκαν το αξεπέραστο εμπόδιο του πορτιέρε των γηπεδούχων, Καλαϊτζή, ο οποίος διατήρησε ανέπαφη την εστία του και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το δείκτη του σκορ στο 1-0.

Η Περίσταση κατάφερε να ισοφαρίσει στο 55’, όταν ο Πέτρο ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, αλλά ο γηπεδούχος ξαναπήρε το προβάδισμα και την πρόκριση, όταν στο 77’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Σαββίδης με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Μηνούδη και Παπαδόπουλο.

Όλυμπος Βροντούς: Καλαϊτζής, Γκόρτσος, Περδίκης Κ., Μακρίδης, Περδίκης Η. (70’ Γκολέμας Γ.), Βελώνης Δ., Μπάκουρας, Σαββίδης, Περδίκης Κ. (80’ Τσιμήτρης Ι.), Νούλας, Τσιμήτρης Μ. (37’ Σπανός).

ΑΕ Περίστασης: Ουσταμπασίδης, Τσιτλακίδης, Πάγια (80’ Σιδηρόπουλος), Αγγελάτος, Παπαδόπουλος, Πέτρο, Ναρίνογλου (84’ Σοφιανίδης), Γεροντίδης, Ευθυμιάδης (70’ Χαρτοματζίδης), Νικολαΐδης, Κουσουρής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This