Επιλογή Σελίδας

Η Δόξα Μοσχοχωρίου επικράτησε με 3-1 του Θερμαϊκού Κορινού στην Ανδρομάχη, σε αγώνα για την 1η φάση του Κυπέλλου Της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Οι παίκτες της Δόξας φάνηκαν πιο έτοιμοι από αυτούς του Θερμαϊκού και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση και στην πρόκριση στο δεύτερο γύρο της διοργάνωσης.

Η Δόξα Μοσχοχωρίου άνοιξε το σκορ στο 34’ με σουτ του Σαλδή, αποτέλεσμα που ήταν και αυτό με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Τα τέρματα των γηπεδούχων διπλασίασε ο Παπαγιαννόπουλος στο 70’ με μακρινό σουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο έμπειρος παίκτης της Δόξας διπλασίασε με κεφαλιά τα προσωπικά του τέρματα γράφοντας στο 3-0.

Ο Θερμαϊκός Κορινού κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 74’ με τον Μήτρου Συσμανίδη, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ασλανίδης με βοηθούς τους Μηνούδη και Μαυρόπουλο.

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Πασχόπουλος (86’ Σουπιάδης, Σκράπαλης, Βανάσας, Παπαγιαννόπουλος (74’ Μέλιος), Μποστανίτης, Πίτλιακας, Βασιούρης, Χωλίδης (46’ Καριψιάδης), Κατσαντώνης (46’ Γκουτζιάνας), Σαλδής.

Θερμαϊκός Κορινού: Μπικιαρόπουλος, Χοχάλι, Αντωνιάδης, Ταγκαλίδης Α., Πολιτίδης, Ταγκαλίδης Β. (68’ Νταντίδης Φ.), Γκουνέλας, Χνούδας, Μάντζιος, Νταντίδης Κ., Μήτρου Συσμανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This