Επιλογή Σελίδας

Την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε η Αναγέννηση Κολινδρού, κερδίζοντας, με γκολ του Μαντζουράκη, 1-0 τον Εθνικό Κατερίνης, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του θεσμού.

Τα “τσακάλια” του Ηλία Μποταΐτη (ήταν τιμωρημένος από την περυσινή σεζόν και στον πάγκο αντικαταστάθηκε από τον Δημήτρη Αργυρόπουλο) προηγήθηκαν νωρίς, “δαγκώνοντας” τους Σταθμιώτες στο 8′ με ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν και από τους δυο αντιπάλους σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο β’ μέρος το νεανικό σύνολο του Γιάννη Κωνσταντινίδη είχε την υπεροχή, χωρίς όμως να κατορθώσει να φτάσει στην ισοφάριση.

Το “φιλμ” του αγώνα

ΓΚΟΛ! 1-0: Μετά από σέντρα του Τραούδα η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Μαντζουράκης ο οποίος με δυνατό συρτό σουτ έκανε το 1-0 για την Αναγέννηση.

9′ Ο Ρενάτο αντί να σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Εθνικού επέλεξε να πασάρει στον Μπουρανή που έκανε περιττές ντρίμπλες δίνοντας την ευκαιρία να διώξει η άμυνα των φιλοξενούμενων.

10′ Ο Χρυσάφης έδιωξε όπως όπως τη σέντρα του Γκουνταμάνη από αριστερά πριν η μπάλα πάει σε παίκτη του Εθνικού.

15′ Σέντρα του Ν. Μυστρίδη από δεξιά, ο Γκουνταμάνης άργησε να σουτάρει ενώ ήταν σε πλεονεκτική θέση με αποτέλεσμα να διώξουν οι γηπεδούχοι.

25′ Βαθιά μπαλιά του Πατρή, η μπάλα πέρασε από όλους και κατέληξε στον Ν. Μυστρίδη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Μοσχίδη, όμως ο τερματοφύλακας των Κολινδρινών μπλόκαρε.

33′ Ο Δελαβερίδης προ του Μοσχίδη έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

35′ Σέντρα του Ρενάτο από αριστερά, ο Τραούδας από μισό μέτρο αντί να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού, επέλεξε να πλασάρει με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πατρή.

55′ Εκτέλεση φάουλ του Ν. Μυστρίδη, κεφαλιά του Νικολαΐδη από κοντά, η μπάλα έφυγε άουτ.

71′ Σέντρα του Μαντζουράκη από αριστερά καθώς έβλεπε τον Μπαντέ να μπαίνει μόνος του, ο τελευταίος έπιασε το μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε σώματα αμυντικών και να καταλήγει κόρνερ.

80′ Σουτ του Δεληγιαννίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Μοσχίδης.

90’+ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό Κατερίνης να στείλει το ματς στην παράταση, όμως ο Δήμος από κοντά δε μπόρεσε να νικήσει τον Μοσχίδη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Αναστασιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Αναγέννηση Κολινδρού (Δημήτρης Αργυρόπουλος): Μοσχίδης, Μπαντές, Κατσιούλας, Χρυσάφης, Μυσιούδης, Ρενάτο, Μπατσαράς, Μαυρίδης (86′ Γιαουτζής), Μπουρανής, Τραούδας (75′ Ρομπέρτο), Μαντζουράκης.

Εθνικός Κατερίνης (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Πατρής, Θεοδοσιάδης, Δήμος, Νικολαΐδης, Θωμαΐδης, Δεληγιαννίδης, Δελαβερίδης, Μπαλαούρας (65′ Φουντουκίδης), Ρ. Μυστρίδης, Ν. Μυστρίδης (70′ λ.τ. Δελίδης), Γκουνταμάνης.

Ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This