Επιλογή Σελίδας

Ο Βατανιακός επικράτησε με 81-45 του Κολινδρού, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Β’ ομίλου του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να δείξει την ανωτερότητά της από την αρχή του αγώνα, με αποτέλεσμα να πάρει κεφάλι στο σκορ και να διευρύνει από νωρίς το προβάδισμα της, φτάνοντας τη διαφορά στους δεκαπέντε πόντους (20-5), ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου, η οποία βρήκε τον Βατανιακό να προηγείται με 24-6.

Ισορροπημένο το δεύτερο δεκάλεπτο, με τον Κολινδρό να μειώνει αρχικά το σκορ, αλλά την ομάδα της Κατερίνης να επαναφέρει τη διαφορά στα επίπεδα του πρώτου δεκαλέπτου και στη λήξη του ημιχρόνου χώριζαν τις δύο ομάδες είκοσι πόντοι (44-24).

Επιβλητικός, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, ήταν ο Βατανιακός στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 64-28 στην ολοκλήρωσή του.

Τυπικής διαδικασίας ήταν το τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Βατανιακό ωστόσο να συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 81-45.

Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. – Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 24-6, 44-24, 64-28, 81-45.

ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισα: Τερζόπουλος, Βαρβούτης, Μαρινόπουλος, Σιαπάκας, Ακερμανίδης, Φελεκίδης, Μπίσμπας, Πόζιος, Τζήμας, Μαρμαρίδης, Λάλλας, Βουτσακόπουλος.

ΑΣ Κολινδρός: Πλάτσας, Κοντονώτας, Τοπαλίδης, Τσικούρας, Μπιζάκης, Ζησιόπουλος, Ιωαννίδης, Λαπατούρας, Καποδίστριας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This