Επιλογή Σελίδας

Οι Πάνθηρες επικράτησαν με 45-57 του Βαφύρα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η νεοσύστατη ομάδα της Κατερίνης, στην παρθενική της εμφάνιση σε επίσημο αγώνα, παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από τον Βαφύρα, ήταν καλύτερη στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε να προηγηθεί με 9-19 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Ισορροπημένο ήταν η δεύτερη περίοδος με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου, με το σκορ στο 21-33.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βγάλουν τον καλύτερό τους ευατό στο παρκέ, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται ακόμα σε περίοδο προετοιμασίας. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμά της σε 30-47, με τον Βαφύρα να μειώνει στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο 45-57.

Τραυματισμένος έφυγε από το Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα ο Γιώργος Στεφανίδης, καθώς ένα χτύπημα στον δεξί τετρακέφαλο στο δεύτερο δεκάλεπτο τον ανάγκασε να μην συνεχίσει στον αγώνα.

Διαιτητές: Σαρακενίδης – Γιανκίδης.

Δεκάλεπτα: 9-19, 21-33, 30-47, 45-57.

ΓΑΣ Βαφύρας (Σαραπτσής): Σαραπτσής, Μιλκούδης 6 (1), Ευαγγελόπουλος 3, Αραμπατζής 4, Μπατζάκης 5 (1), Κυπαρίσσης 8, Σιώκας 6 (1), Στεφάνου 3 (1), Στεφανίδης 2, Γερομιχαλός 1, Ελευθεριάδης 7, Ναβροζίδης.

ΓΑΣΠ Πάνθηρες (Χρυσίδης): Βάτος 2, Πολυχρόνης 7 (1), Καρατόλιος 9 (1), Μπούσμπουρας 3, Αδαμόπουλος 4, Γκαβοτάσιος 6, Λαγαμτζής 7 (1), Λόγυρος 8 (2), Ψαρρού 7 (1), Μαντζόλης 2, Κουτσίκας 2, Κoλαξίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This