Επιλογή Σελίδας

Ρεπορτάζ, Γιάννης Φοροζίδης

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Περίσταση, στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ΑΕ Περίστασης προηγήθηκε στο 3’ με τον Ναρίνογλου, με τον Αχιλλέα να ισοφαρίζει στο 24’ με τον Αποστολίδη να ευστοχεί από το σημείο του πέναλτι.

Το φιλμ του αγώνα
3’ ΓΚΟΛ 0-1. Ο Κουσουρής, αφού κάνει μπάσιμο από αριστερά, επιχειρεί  δυνατό σουτ. Ο Σαρρής αποκρούει την μπάλα, η οποία βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ναρίνογλου ανοίγει το σκορ.
7’ Ευκαιρία για τον Αχιλλέα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Αποστολίδης εκτελεί φάουλ, η μπάλα βρίσκει στο τείχος και στην επαναφορά το δυνατό ευθύβολο σουτ πέρασε πάνω από το δοκάρι του Ουσταμπασίδη.
21’ Κόρνερ από αριστερά όπως επιτίθεται  ο Αχιλλέας, κεφάλια του Μπαγγέα και με δυσκολία σώζει ο Ουσταμπασίδης.
24’ ΓΚΟΛ 1-1. Κάθετη μπαλιά στον Ανδρονικίδη οποίος ανατρέπεται μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής υποδεικνύει πέναλτι υπέρ του Αχιλλέα. Το εκτελεί ο Αποστολίδης και ισοφαρίζει.
36’ Πολύ καλό σουτ του Γεροντίδη το οποίο περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαρρή.

58’ Φάουλ με τον Αποστολίδη, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το τείχος και πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ουσταμπασίδη.
66’ Κάθετη μπαλιά στον Καλαμπάκα από τον Δερμίση, αλλά ο Ουσταμπασιδης μπλοκάρει το πλασέ που επιχείρησε.
70’ Προσωπική ενέργεια τού Καλαμπάκα, σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, μπλοκάρει ο Ουσταμπασιδης.
72’ Σέντρα του Ευθυμιάδη από δεξιά για την Περίσταση, με τον Κουσουρή να μη μπορεί να την εκμεταλλευθεί.
78’ Συνεργασία μεταξύ Καλαμπάκα και Ανδρονικίδη και ο τελευταίος σουτάρει δυνατά στην κλειστή γωνία του Ουσταμπασίδη που μπλοκάρει.
80’ Σειρά του Τσουρέκα να χάσει άλλη μία ευκαιρία για τον  Αχιλλέα.
82’ Κόκκινη κάρτα σε Κολαξίδη και Πέτρο.
90’+ Ο Τσουρέκας δέχεται μακρινή μπαλιά και κόβει στον Ανδρονικίδη οποίος σουτάρει και μπλοκάρει σταθερά Ουσταμπασίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαφατζής με βοηθούς τους Βασιλειάδη και Τσικληταρη.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Οικονόμου): Σαρρής, Καπασακαλίδης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Κολαξίδης, Οικονόμου, Πιατίδης (26’ Τσουρέκας), Γιαπιτζής, Μπαγγέας (58’ Καλαμπάκας), Ανδρονικίδης, Βαρμάζης (80’ Ιωαννίδης).

ΑΕ Περίστασης (Ζιώγας): Ουσταμπασίδης. Τσιτλακίδης, Πάγια, Αγγελάτος, Παπαδόπουλος, Πέτρο, Ναρίνογλου (82’ Σοφίανιδης), Γεροντίδης (71’ Παπαγιαννόπουλος), Χαρτοματζίδης, Ευθυμιάδης, Κουσουρής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This