Επιλογή Σελίδας

Δηλώσεις έκαναν ο προπονητής του Βαφύρα, Μιχάλης Σαραπτσής και ο παίκτης της ομάδας, Θάνος Γερομιχαλός, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα τους και τους Πάνθηρες.

Μιχάλης Σαραπτσής: «Στο σημερινό παιχνίδι πετύχαμε κατά 80% στον πρωταρχικό στόχο που θέσαμε και ήταν η ομαδική νοοτροπία. Πετύχαμε κατά το ήμισυ στο δευτερεύον στόχο μας που ήταν η σωστή εφαρμογή των βασικών αρχών και της φιλοσοφίας του παιχνιδιού μας. Δείξαμε καλά στοιχεία στην ομαδική άμυνα απέναντι σε οργανωμένη επίθεση. Δεν τα καταφέραμε όμως στο επιθετικό κομμάτι. Κάναμε πολλά λάθη και αυτό δεν μπορούσε να μας βοηθήσει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Τώρα όσο για το αποτέλεσμα, αυτό δεν μας ενδιέφερε ιδιαίτερα. Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και πιστεύω πως όλη αυτή η διαδικασία του κυπέλλου θα μας κάνει δυνατούς σαν ομάδα».

Θάνος Γερομιχαλός: «Πρώτο επίσημο παιχνίδι, η ομάδα δεν είναι έτοιμη ακόμη αλλά η διάθεση και το πάθος όλων των παικτών είναι ένα πρώτο σημάδι της καλής ψυχολογίας και του κάλου κλίματος που έχει η ομάδα. Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες, χρειαζόμαστε χρόνο να δέσουμε και να βγουν οι αυτοματισμοί και οι καλές συνεργασίες κυρίως στην επίθεση. Κάθε αγώνα θα γινόμαστε καλύτεροι και μέχρι τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι πλέον και πολύ ανταγωνιστικοί».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This