Επιλογή Σελίδας

Και τα 16 ματς, ως γνωστών και όπως γράψαμε από χθες, της πρεμιέρας των ομίλων του Champions League μεταδίδονται Τρίτη και Τετάρτη από τα κανάλια της Cosmote TV. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων ανά ημέρα και κανάλι.

Η… μάχη του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας θα μεταδοθεί live την Τρίτη στις 21:45 από το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη και ρεπορτάζ Δημήτρη Σπηλιόπουλου, Κώστα Γιαλιτάκη. Την εκπομπή από το στούντιο στο Καραϊσκάκη (από τις 20:00) θα παρουσιάσει ο Αντρέα Παλομπαρίνι κι από το στούντιο της Cosmote οι Τάσος Κολλίντζας, Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος.

Και τις δύο ημέρες θα προβληθεί από το Cosmote Sport 1 η εκπομπή «Λεπτό προς λεπτό» σε σχολιασμό Μιχάλη Τσόχου και κάλυψη όλων των αγώνων.

Η ΕΡΤ, την Τετάρτη, διάλεξε για να δείξει σε παράλληλη μετάδοση το Λίβερπουλ – Σεβίλλη.

Η ΕΡΤ3 οργανώνει «κερκίδα» στη ΔΕΘ για τον Ελλάδα-Ρωσία

Τον προημιτελικό αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με την ομάδα της Ρωσίας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά οι επισκέπτες της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, στις 18:45, στο Περίπτερο της ΕΡΤ3, καθώς όλες οι οθόνες θα είναι συντονισμένες με την ΕΡΤ1 για την απευθείας μετάδοση του αγώνα του Eurobasket 2017. Για όλες τις εξελίξεις πριν από τον κρίσιμο αγώνα οι επισκέπτες του Περιπτέρου θα ενημερωθούν από τον «Κόσμο των Σπορ» της ΕΡΤ3 που αρχίζει στις 18:00, ενώ δημοσιογράφοι του τμήματος αθλητικής ενημέρωσης της ΕΡΤ3 θα βρίσκονται εκεί για να συζητούν και να μεταφέρουν οι ίδιοι πληροφορίες κι εκτιμήσεις.

Η επιστολή του ΠΣΑΤ στον Νίκο Γκάλη

O Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, απέστειλε στον Νίκο Γκάλη επιστολή με αφορμή την είσοδό του στο Hall of Fame του Παγκόσμιου Μπάσκετ.

«Αξιότιμε κύριε Γκάλη. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) αισθάνεται την ανάγκη να σας εκφράσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια για την υπέρτατη τιμή που βιώσατε με την επίσημη είσοδο σας στο Hall of Fame.

Η ύψιστη αυτή διάκριση, πρωτόγνωρη για Έλληνα αθλητή, περιποιεί τιμή για το ελληνικό μπάσκετ, αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα, αναπόσπαστο κομμάτι του οποίου αποτελούν οι αθλητικοί συντάκτες. Η αγωνιστική σας αξία, αλλά και το ήθος που συνοδεύει την εν γένει παρουσία σας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου αποτέλεσαν και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση χιλιάδων νέων παιδιών.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για όλα όσα έχετε προσφέρει. Ευχόμαστε και στο μέλλον να κατακτήσετε και άλλες κορυφές και να εξακολουθείτε να διδάσκετε με το παράδειγμα σας».

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This