Επιλογή Σελίδας

Ξεκίνημα με “το δεξί” στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας θέλει να κάνει ο Αιγινιακός, ο οποίος υποδέχεται το απόγευμα της Τρίτης (16.00) στο “Γιάννης Παραλυκίδης” τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Πιερίας που εξασφάλισε την πρόκριση αποκλείοντας τη Βέροια, θα παραταχθεί απέναντι στους “Ποντίους” χωρίς τον Σκοπιανό Μπιλάλι που δεν έχει ακόμη άδεια συμμετοχής. Κατά τα άλλα, ο Κώστας Νικολαΐδης δεν έχει άλλα ονόματα στο “απουσιολόγιό” του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η δεκαοκτάδα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

“Πάνοπλος” ο Απόλλων

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Πόντου για τον αγώνα με τον Αιγινιακό. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας περιλαμβάνονται όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Λόπεθ, Βασιλειάδης, Καλογεράκης, Μπρίτο, Καλί, Μιλοσάβλιε, Φάμπιο, Ν’ Λουντούλου, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Γεωργιάδης, Γκουγκούδης, Δαλιανόπουλος, Καλαϊτζίδης, Καλογέρης, Καπίας, Κυβελίδης, Λιόνης, Ντούνγκα, Προκοπίου, Σαμαράς, Συμελίδης, Χασομέρης. Όλοι οι παίκτες θα μεταβούν στο Αιγίνιο, όπου, λίγο πριν τη “σέντρα” θα γνωστοποιηθεί η δεκαοκτάδα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μαλούτας (Ημαθίας) με βοηθούς τους Δεμερτζή και Κεσίσογλου (Πέλλας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σιδηρόπουλος (Πέλλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This