Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 0-1 από τον Απόλλωνα Πόντου γνώρισε ο Αιγινιακός στο Αιγίνιο, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Μπρίτο στο 84′. Οι Αιγινιώτες είχαν αρκετές καλές στιγμές για να προηγηθούν στο 1ο μέρος, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Σοφιάνη στο 23′, όμως δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Καλογεράκη, με αποτέλεσμα ο Απόλλων να μετατρέψει σε γκολ μια από τις λιγοστές ευκαιρίες του στην αναμέτρηση και να φύγει με το “διπλό” που διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.
Η πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου ολοκληρώνεται με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (Τετάρτη 20-09, 18.15) ενώ ο Αιγινιακός στη συνέχεια θα παίξει εκτός έδρας με τους Βοιωτούς και θα υποδεχθεί το “Δικέφαλο του Βορρά”.

Το “φιλμ” του αγώνα
4′ Σουτ του Γιαζιτζόγλου μετά από εκτέλεση κόρνερ για τον Αιγινιακό, η άμυνα του Απόλλωνα απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.
5′ Σουτ του Ζούρκου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.
23′ Ατομική προσπάθεια του Σοφιάνη που έκλεψε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, προχώρησε ως την αντίπαλη περιοχή και επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.
26′ Σουτ του κυβελίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
28′ Ο Βεργώνης παραχώρησε κόρνερ προ του Λιόλιου μετά από σέντρα των γηπεδούχων από δεξιά.
29′ Ο Κυβελίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον Καραγκιόζη, όμως το πλασέ του επιθετικού των Απολλωνιστών απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αιγινιακού.
32′ Εκτέλεση φάουλ του Γκατζολάρι, αδύναμη, μπλόκαρε ο Καλογεράκης.
61′ Σουτ του Δωματά έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε αρκετά δίπλα από τα καρέ του Απόλλωνα.
62′ Ο Παπαδόπουλος έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή του Απόλλωνα, αλλά ο Καλογεράκης μπλόκαρε το αδύναμο σουτ του παίκτη του Αιγινιακού.
84′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά, ο Μπρίτο έγινε κάτοχος της μπάλας και με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραγκιόζη και εν συνεχεία στα δίχτυα του Αιγινιακού.
90’+3′ Σουτ του Δωματά μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών του Απόλλωνα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μαλούτας (Ημαθίας) με βοηθούς τους Δεμερτζή και Κεσίσογλου (Πέλλας).
Κίτρινες κάρτες είδαν ο Ζούρκος του Αιγινιακού και οι Ν’ Λουντουλού Αμαραντίδης και Καλογερης του Απόλλωνα Πόντου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90′ Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (57′ Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (72′ Τσολακίδης), Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Δωματάς.
Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης (55′ Μιλοσάβλιεφ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντουλού, Καλογέρης (88′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (68′ Μπρίτο).

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

Pin It on Pinterest

Shares
Share This