Επιλογή Σελίδας

“Παρά την καλή μας εμφάνιση δεν τα καταφέραμε. Τα παιδιά έμειναν πιστά στο πλάνο που είχαμε από την αρχή. ο Απόλλων είναι μια ποιοτική ομάδα που θέλει να κρατάει την κατοχή. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε έξυπνα, δεν είχαμε την κατοχή αλλά εμείς ήμασταν που είχαμε τις κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι” δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης στη συνδρομητική τηλεόραση.

Αναφορικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας της Πιερίας, ο τεχνικός των Αιγινιωτών είπε: “Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή στη Football League και οι όσο το δυνατόν καλύτερες εμφανίσεις στο θεσμό του Κυπέλλου”.

Από πλευράς Απόλλωνα, δηλώσεις στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης έκανε ο ποδοσφαιριστής Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος είπε: “Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλαμε να κερδίσουμε στο πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Τα καταφέραμε αν και δε μπορέσαμε να παίξουμε όπως σχεδιάσαμε, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα, θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε την άνοδο. Είμαστε μέσα στις 2-3 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Διαθέτουμε ποιότητα, θα δουλέψουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε“.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This