Επιλογή Σελίδας

Τον τίτλου του φαβορί επιβεβαίωσε ο Άρης Κοκκινοπλιτών, ο οποίος αν και δυσκολεύτηκε στο α’ μέρος, κέρδισε στο Ενωσιακό Γήπεδο της Νέας Εφέσου τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου με 4-1, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των δεκαέξι του Κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας.

Το α’ μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα με τον γκολκίπερ του Μακεδονικού, Μανουτζόπουλο να “λέει όχι” σε προσπάθειες των Μιχαλήτσιου, Κλιάνη και Παπαστεργίου.

Στην αρχή του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μιχαλήτσιο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 54′ ο Κλιάνης με σουτ έκανε το 0-2 για τον Άρη.

Ο Βελώνης στο 68′ με κοντινό πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 83′ με τον Παπαθεοχάρη, ο οποίος, βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας των “κιτρινόμαυρων”, απέφυγε και τον Ίτσιο και σε κενό τέρμα έκανε το 1-3.

Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Κλιάνης με δυνατό διαγώνιο σουτ στο 86′.

Η ομάδα της Νέας Εφέσου είχε και δοκάρι στο 80′ με πλασέ του Κοσκινά.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Ατματζίδης με βοηθούς τους Καλαϊτζίδη και Πέτσι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός Νέας Εφέσου: Μανουτζόπουλος, Α. Δεμηρτζόγλου, Κάτσι (33′ λ.τ. Α. Πριόνας), Κοντοτάσιος, Ξενόπουλος, Μπαλαμπάνης (59′ Σπυριδόπουλος), Παπαθεοχάρης, Ν. Κοσκινάς, Δ. Κοσκινάς, Κουλανδρέτσος (59 Χατζεϊπίδης), Καποδίστριας (70′ Τσιάτσιος).
Άρης Κοκκινοπλιτών: Ίτσιος, Τσιώμης (46′ Τσιούχας), Φακίτσας, Βελώνης, Λάλλας, Μπιτσάνης, Κλιάνης, Σκέντος, Μιχαλήτσιος (70′ Ηλιάδης), Παπαστεργίου (82′ Ραφαηλίδης), Παπαδόπουλος (72′ Σουλα).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This