Επιλογή Σελίδας

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας πέρασε δίκαια ο Δίας Δίου καθώς επικράτησε μέσα στο Παλαιό Κεραμίδι επί της Προόδου με σκορ 2-3 σε μία αναμέτρηση “διαφήμιση” για το ποδόσφαιρο, με φάσεις εκατέρωθεν και πέντε τέρματα.
Οι γηπεδούχοι αν και είχαν σημαντικές ελλείψεις πάλεψαν το παιχνίδι χωρίς όμως να τα καταφέρουν απέναντι στην ομάδα του Δίου που συγκαταλέγεται από τα φαβορί, τόσο του θεσμού, όσο και της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Μόλις στο πρώτο λεπτό από εκτέλεση κόρνερ του Νάκα, το σουτ πλασέ του Νίκου στην κίνηση απο την μικρή περιοχή, πέρασε λίγο πάνω από την εστία αουτ. 
Στο 6′ διαγώνιο σουτ του Μανίκα με εξωτερικό φάλτσο, απέκρουσε σε κόρνερ ο καλά τοποθετημένος Τσαουσίδης.
Στο 16′ σουτ του Καραγκούνη από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο αουτ.
Ένα λεπτό αργότερα ο Μανίκας με φαλτσαριστό σουτ δεν βρήκε στόχο.
Στο 18′ ο Λευτέρης Ασλανίδης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Καραΐσκου ανοίγοντας το σκορ 1 – 0 .
Στο 33΄ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για την Πρόοδο να διπλασιάσει τα τέρματα τις, όταν από ατομική προσπάθεια του Ασλανίδη, ο Παπαζιός Θ. από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει.
Στο 42′ ο Δίας κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μπατζώνη που μετατράπηκε σε γκολ μετά την εύστοχη εκτέλεση από τον Γιάννη Λαζαρίδη ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 .
Στο 45′ η κεφαλιά του Νάκα έπειτα από την σέντρα του Παναγιωτιδη, έφυγε ψηλά αουτ.
Στο 54′ ο Ασλανίδης πήρε την μπάλα από το χώρο του κέντρου, μπήκε στην περιοχή και απο θέση δεξιά επιχείρησε συρτό διαγώνιο σουτ αναγκάζοντας τον Καραΐσκο να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 57′ έγινε η ανατροπή του σκορ με κεφαλιά του Μανίκα από σέντρα του Νάκα 1 – 2 .
Στο 87′ σουτ του Καραγκούνη από θέση βολής, μπλόκαρε ο Καραΐσκος.
Στο 90′ + 2′ ο Μανίκας με το δεύτερό προσωπικό του τέρμα με σουτ έγραψε το 1 – 3 .
Στο 90′ +3′ ο Παπαζιός Β. διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 2 – 3.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ντράγκαν Νίκολιτς με βοηθούς τους κ.κ. Μηνούδη και Κατσίκη Δ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Πρόοδος Παλαιού Κεραμιδίου (Τόλης Μπαρμπαγεωργόπουλος): Τσαουσίδης, Τζιμίκας (83′ Ζαμαντζάς Π. ) Τσιάμης Θ.Ι , Σκουργιάς , Ζαματζάς , Τσιάμης Θ.Χ , Παπαζιός Θ. (82′ Παπαζιός Β. ) Ζαμαντζάς Αγγ. , Μπατζώνης (64′ Δουρμούσης.) Ασλανίδης,  Καραγκούνης. 
Δίας Δίου (Νίκος Κουτρουλός): Καραΐσκος, Λαζαρίδης, Ευθυμιάδης (39′ λ.τ. Ζαβαντίας), Νίκου, Παρλάντζας, Παναγιωτίδης, Φωτίου, Συρανίδης (72′ Παπαδόπουλος), Καλουσίδης (86′ Λαφατζής), Νάκας, Μανίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This