Επιλογή Σελίδας

Με 4-1 πέρασε από το γήπεδο της Βροντούς ο Πιερικός, επικρατώντας του τοπικού Ολύμπου, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, εξασφαλίζοντας το “εισιτήριο” για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δυο γκολ για τους Κατερινιώτες πέτυχε ο Κτιστόπουλος στο 35′ και στο 50′ κι από ενα Κυριλλίδης και Γκουντρουμπής, στο 57′ και στο 83′ αντίστοιχα, ενώ η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη είχε και τρία δοκάρια αλλά και άλλες ευκαιρίες. Οι Βροντινοί πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Σαββίδη στο 85′.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Λαφατζής με βοηθούς τους Αναστασιάδη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Βροντούς (Τάσος Τσανούσας): Η. Παπαχρήστος, Κ. Γκόρτσος (Δ. Καλαϊτζής), Κ. Περδίκης, Γ. Γκολέμας, Η. Περδίκης, Δ. Βελώνης, Ι. Μπάκουρας, Δ. Νούλας (Τ. Νούλας), Κ. Περδίκης (Ι. Πανωλής), Ν. Σαββίδης, Μ. Τσιμήτρης (Δ. Μακρίδης).
Στον πάγκο: Ν. Καλαϊτζής, Ι. Τσιμήτρης, Γ. Βάιας.
Πιερικός ΣΦΚ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Τσιαμπέρας (Ράντος), Σαμανίδης, Τουλκερίδης, Παραφέστας, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κοκονόζι (Λαμπίρης), Κραγιόπουλος, Κωστίκος (Καρτσαμπάς), Κτιστόπουλος (Γκουντρουμπής), Κατσιαμήτας.
Στον πάγκο: Καραγκούνης, Γούτσιος, Καταχιώτης.

* Με ανακοίνωσή του, ο ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί τον Όλυμπο Βροντούς για την ευγενή και άψογη φιλοξενία και εύχεται στην ομάδα της Βροντούς καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This