Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Αετός Καταλωνίων που με τρία γκολ του Σκούφα υπέταξε με 4-2 τον Όλυμπο Βροντούς, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μάλιστα, η νίκη για τους γηπεδούχους ήλθε με ανατροπή μιας και ο Όλυμπος Βροντούς ήταν αυτός που, κόντρα στη ροή του αγώνα, προηγήθηκε με γκολ του Πανωλή στο 23′, για να έλθει η διπλή “απάντηση” του ανώτερου στο α’ μέρος, Αετού με τον Σκούφα να ισοφαρίζει στο 28′ σε 1-1 και τον Κουτσιαρή να κάνει το 2-1 στο 32′. Οι Βροντινοί μπήκαν πιο δυνατά στο β’ μέρος και “επανήλθαν” στο ματς με γκολ του Σαββίδη στο 72′, όμως η χαρά τους δεν κράτησε πολύ μιας και στο επόμενο λεπτό ο Σκούφας έδωσε εκ νέου του προβάδισμα στην ομάδα των Καταλωνίων. Η άμεση απάντηση των γηπεδούχων ήταν το “κλειδί” για την τελική επικράτηση, με τον Σκούφα να “γράφει” στο 83′ το τελικό 4-2, με το τρίτο προσωπικό του γκολ.Ο ίδιος παίκτηςγκολ τη νίκη στον Αετό με 3-2.

Τα γκολ

23′ 0-1: Σουτ του Ι. Πανωλή, απέκρουσε ο Αμβροσιάδης, όμως ο Ι. Πανωλής πήρε το ριμπάουν και με νέο σουτ έκανε το 0-1.
28′ 1-1: Ο Σκούφας με πλασέ πρόλαβε τον προσωπικό του αντίπαλο, κάνοντας το 1-1.
35′ 2-1: Ο Κουτσιαρής με πλασέ επισφράγισε οργανωμένη επίθεση του Αετού, κάνοντας το 2-1.
72′ 2-2: Ο Όλυμπος Βροντούς έφτασε στο 2-2 με σουτ του Σαββίδη στην κλειστή γωνία του Αμβροσιάδη.
73′ 3-2: Μάνος και Σκούφας έπαιξαν όμορφα το “ένα-δύο” με τελικό αποδέκτη τον Σκούφα ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-2.
83′ 4-2: Ο Σκούφας με το τρίτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-2 για τον Αετό.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Ατματζίδη και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Αμβροσιάδης, Δούλαλας, Γαλάνης (30′ Μάνος), Καραγκιόζης, Σαρηγιαννίδης, Ιωάννου, Κ. Κουτσιαρής (75′ Λυκόπουλος), Φωτόπουλος, Σκούφας, Τσιντώτας, Δ. Λάζος (88′ Ντόντης).
Όλυμπος Βροντούς: Ν. Καλαϊτζής, Γκόρτσος, Κ. Περδίκης, Ι. Πανωλής, Η. Περδίκης, Βελώνης, Μπακούρας, Ι. Νούλας, Κ. Περδίκης (32′ Τ. Νούλας), Σαββίδης, Δ. Καλαϊτζής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This