Επιλογή Σελίδας

Σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι με οκτώ γκολ, 2 πέναλτι εκ των οποίων το ένα χαμένο, ένα δοκάρι και αρκετές ευκαιρίες, ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επικράτησε με το εντυπωσιακό 5-3 του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, στη Νεοκαισάρεια, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, πετυχαίνοντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του. Τη “σφραγίδα” του στην επικράτηση του Αχιλλέα που αγωνίστηκε χωρίς τους βασικούς Κολαξίδη, Δερμίση, Μπαγγέα και Τσουρέκα, έβαλε ο Καλαμπάκας ο οποίος πέτυχε “καρέ” τερμάτων ενώ το άλλο γκολ σημείωσε ο Αποστολίδης. Για την ομάδα του Λόφου δυο γκολ πέτυχε ο Ναλπαντίδης και ένα ο Μπαλαούρας ενώ ο Δ. Ίτσιος αστόχησε σε πέναλτι.

Το “φιλμ” του αγώνα
16′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Καπασακαλίδης συνδυάστηκε με τον Τζήκα και έκανε την παράλληλη σέντρα προς τα καρέ των φιλοξενούμενων με τον Καλαμπάκα να εκμεταλλεύετε την τροφοδότηση και με σουτ να ανοίγει το σκορ για τον Αχιλλέα.
19′ ΓΚΟΛ! 1-1: Με ωραίο διαγώνιο σουτ από αριστερά ο Ναλπαντίδης έστειλε τη μπάλα στο “γάμα” της εστίας του Αχιλλέα ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τον Γεωργάκη Ολύμπιο.
21′ ΓΚΟΟΛ! 2-1: Ο Χρυσόπουλος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Δ. Ίτσιο. Ο Καλαμπάκας ανέλαβε την εκτέλεσε και “νίκησε” τον Μυρωτή, κάνοντας το 2-1.
24′ Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους, με τον Δ. Ίτσιο να το κερδίζει από τον Οικονόμου αλλά να βλέπει τον Σαρρή να αποκρούει σε κόρνερ την εκτέλεσή του.
25′ Διαγώνιο σουτ του Χρυσόπουλου, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μυρωτή.
32′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Καλαμπάκας βρέθηκε μόνος του από αριστερά και με διαγώνιο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1.
34′ ΓΚΟΛ! 4-1: Ο Καπασακαλίδης τροφοδότησε τον Αποστολίδη που βρήκε με “φανταστική” μπαλιά μέσα από τρεις αντιπάλους και πάλι τον Καπασακαλίδη ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Καλαμπάκας με το τέταρτο προσωπικό του γκολ έδωσε “αέρα” τριών τερμάτων στον Αχιλλέα κάνοντας το 4-1.
43′ Διαγώνιο σουτ του Καπασακαλίδη, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία των φιλοξενούμενων.
46′ Κεφαλιά του Ναλπαντίδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
52′ Καλαμπάκας και Ανδρονικίδης συνεργάστηκαν με τον τελευταίο να “στρώνει” για τον Χρυσόπουλο ο οποίος έκανε το σουτ, είδε όμως τη μπάλα να χτυπάει στο κάθετο δοκάρι του Μυρωτή.
54′ Πολύ δυνατό σουτ του Δ. Ίτσιου αρκετά έξω από την περιοχή, ο Σαρρής πετάχτηκε στο “γάμα” και παραχώρησε κόρνερ.
61′ ΓΚΟΛ! 4-2: Μετά από εκτέλεση κόρνερν των φιλοξενούμενων ο Σαρρής απέκρουσε όμως ο Ναλπαντίδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 4-2.
66′ ΓΚΟΛ! 4-3: Ο Μπαλαούρας εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά των συμπαικτών του και βρέθηκε πίσω από την άμυνα του Αχιλλέα, “κατέβασε” τη μπάλα και σούταρε διαγώνια για να κάνει το 4-3.
73′ ΓΚΟΛ! 5-3: Ομαδική ενέργεια των γηπεδούχων με Καλαμπάκα, Χρυσόπουλο και τελικό αποδέκτη τον Αποστολίδη ο οποίος από το ύψος του πέναλτι “κεραυνοβόλησε” τον Μυρωτή, διαμορφώνοντας το τελικό 5-3.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Ευθυμιάδης με βοηθούς το Βρούζο και τη Δανιηλίδου.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σαρρής, Καπασακαλίδης (64′ Κώστας), Βαρμάζης, Ανδρονικίδης (89′ Παρασκευαΐδης), Φορτομάρης, Οικονόμου, Τζήκας (77′ Α. Καρυπίδης), Αποστολίδης, Γιαπιτζής, Καλαμπάκας, Χρυσόπουλος (90’+ Ιωαννίδης).
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μυρωτής, Ε. Μπαλαούρας, Αρβανίτης, Κ. Ίτσιος, Γ. Μπαλαούρας, Φωτίου (67′ Α. Ίτσιος), Ευαγγελόπουλος (77′ Α. Μπαλαούρας), Δ. Ίτσιος, Ν. Μπαλαούρας, Β. Ναλπαντίδης, Τσιμπούκας (69′ Τριγώντζης).

ρεπορτάζ: Γιάννης Φοροζίδης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This