Επιλογή Σελίδας

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλει τη συμπεριφορά του ταμία της ΕΠΣ Πιερίας και παράγοντα του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, Λεωνίδα Ναλπαντίδη, στο σημερινό παιχνίδι Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου 5-3, εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Νεοκαισάρειας.

Η ανακοίνωση:

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας καταγγέλει τη συμπεριφορά του ταμία της ΕΠΣ Πιερίας και παράγοντα του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου, Λεωνίδα Ναλπαντίδη. Ο κ. Ναλπαντίδης, επικαλούμενος την ιδιότητά του ως ταμίας της Ένωσης στον παρατηρητή του αγώνα και με την ανοχή των ανθρώπων του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, παρέμεινε στο χώρο των αποδυτηρίων κατά τη διάρκεια του αγώνα Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου 5-3, πανηγυρίζοντας σε κάθε γκολ της ομάδας του Λόφου, φτάνοντας έως τη γραμμή του άουτ.
Δυστυχώς βλέπουμε νέα ήθη από ανθρώπους της ΕΠΣ Πιερίας. Παρατηρείται το οξύμωρο, άνθρωποι που ανήκουν διοικητικά σε μια ομάδα, να βρίσκονται σε μέρος που δεν επιτρέπεται και να πανηγυρίζουν υπέρ της ομάδας του, εκμεταλλευόμενοι το θεσμικό τους ρόλο στην Ένωση. Κάποιοι αδυνατούν να διακρίνουν τους ρόλους τους…

Για το Δ.Σ. του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας
ο Πρόεδρος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This