Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕ Καρίτσας ήταν η νικήτρια στο φιλικό ντέρμπι με τον Πιερικό, επικρατώντας με 2-0 στο Α’ ΔΑΚ, μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Σκόρερ για τους Καριτσιώτες που άφησαν υποσχέσεις για τη φετινή σεζόν που θα τους βρει για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Γ’ Εθνική ήταν ο Κυπαρίσσης στο 15′ και στο 34′. Όσο για τον Πιερικό, γνώρισε την τρίτη εντός έδρας ήττα του σε φιλικό μετά από τα παιχνίδια με ΑΕ Καρδίας και Κιλκισιακό, προβλημάτισε με την απόδοσή του και θα πρέπει να βελτιώσει αποφασιστικά την εικόνα του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα αν δε θέλει να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων στη νέα σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο α’ μέρος η ομάδα της Κατερίνης είχε μόλις μια τελική προσπάθεια έναντι τριών των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι πήραν προβάδισμα δυο τερμάτων. Στο β’ μέρος ο Πιερικός εμφανίστηκε “μεταμορφωμένος” προς το καλύτερο, είχε ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ, με το 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Οι καλύτερες στιγμές του αγώνα
6′ Σουτ του Κυπαρίσση μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Παπατολίκα.
15′ ΓΚΟΛ! 0-1: Διαγώνιο σουτ του Κυπαρίσση, ο Παπατολίκας βρήκε τη μπάλα αλλά την έστειλε πρώτα στο εσωτερικό μέρος της ρίζας του δοκαριού και έπειτα στο βάθος της εστίας για να γίνει το 0-1.
34′ ΓΚΟΛ! 0-2: Σέντρα του Κυρτέγου για τον Κυπαρίσση, ο τελευταίος με όμορφη κίνηση με το σώμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πιερικού για να γίνει το 0-2.
39′ Καλό σουτ του Γκουντρουμπή, έδιωξε σε κόρνερ ο Τσιλιγγερίδης.
46′ Σουτ του Γκουντρουμπή, “νικητής” και πάλι ο Τσιλιγγερίδης.
65′ Σουτ του Κοκονόζι, δεν ανησύχησε ο Τσιλιγγερίδης.
78′ Προσπάθεια του Παπαδόπουλου, χωρίς αποτέλεσμα για τον Πιερικό.
85′ Κεφαλιά του Τερζή, ο Τσιλιγγερίδης είπε και πάλι “όχι”.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Δημητριάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός: Παπατολίκας (62′ Τοπουζλής), Λαζαρίδης (63′ Τουλίκας), Τουλκερίδης, Τερζής, Κανταρτζής, Κυριλλίδης, Κατσιαμήτας (36′ Κοκονόζι), Κραγιόπουλος (59′ Λαμπίρης), Γκουντρουμπής (55′ Κωστίκος), Κτιστόπουλος, Σαμανίδης (36′ Παπαδόπουλος).
ΑΕ Καρίτσας: Τσιλιγγερίδης, Βασιουρής (75′ Παπαϊωάννου), Ραπτόπουλος, Τασίδης, Μπουτογιάννης, Μπέης, Τροΐρης, Τσιώμης (83΄ Ευαγγελόπουλος), Κυπαρίσσης (72′ Ταρασιάδης), Δαλαμήτρας, Κυρτέγος (78′ Καμπερίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This