Επιλογή Σελίδας

Σε ένα φιλικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις, Αιγινιακός και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Οι Αιγινιώτες ήταν πολύ καλοί στο 1ο ημίχρονο, ενώ στο 2ο μέρος οι Τρικαλινοί, εκμεταλλευόμενοι και τις λύσεις από τον πάγκο που διαθέτουν, ανέβασαν την απόδοσή τους και μετά την ισοφάριση μπορούσαν ακόμα και το “διπλό”, με το τελικό 1-1, πάντως, να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Το “φιλμ” του αγώνα
8′ Εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη από καλή θέση, μπλόκαρε ο Καραγκιόζης.
14′ Δυνατό σουτ του Φουτζίου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.
26′ Ο Σοφιάνης κέρδισε κεφαλιά από τον Γκαλίτσιο, η μπάλα έφτασε στην κατοχή του Φουτσίου, το σουτ του οποίου έξω από τη μεγάλη περιοχή έφυγε άουτ.
28′ Ο Ζγκούρι απέφυγε τον Λεφίδη, όμως η σέντρα του δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί του Αιγινιακού.
34′ Ο Δωματάς πήρε τη μπάλα από αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε όμως περιττές ντρίμπλες με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί του Αιγινιακού.
40′ Δυνατό σουτ του Γρόντη έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
47′ ΓΚΟΛ! Ο Πολύζος κέρδισε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει στον Δωματά, αυτός απέφυγε τον Χιντζίδη και με δυνατό σουτ “έγραψε” το 1-0.
50′ Βαθιά μπαλιά του Λιόλιου στον Δωματά, αυτός απέφυγε τον Αναστασόπουλο, έβγαλε παράλληλη σέντρα για τον Σοφιάνη ο οποίος δεν κατόρθωσε σε άδεια εστία να κάνει την προβολή.
64′ Ο Γκατζολάρι τροφοδότησε τον Σισέ που έμπαινε από δεξιά, όμως το κοντρόλ του Αφρικανού με το στήθος δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να προλάβει και να μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος.
65′ Σέντρα του Γρόντη από αριστερά, ο Ντίνας με κεφαλιά “κρέμασε” τον Καραγκιόζη και έκανε το 1-1.
73′ Καλή στιγμή για τα Τρίκαλα με τον Πάνο από κοντά να “πασάρει” με το στήθος στον Καραγκιόζη.
81′ Εκτέλεση κόρνερ του Ζούρκου, κεφαλιά του Βλάχου, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι των Τρικάλων.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μέγας με βοηθούς τους Βρούζο και Θεοδώρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λεφίδης, Λιόλιος, Βλάχος, Πολύζος, Γκατζολάρι, Φουτσίου, Ζούρκος, Σοφιάνης, Δωματάς.
Έπαιξαν και οι: Σισέ, Παπαδόπουλος, Αντωνιάδης, Τσολακίδης, Μπιλάλι, Λορέντζο.
Τρίκαλα: Αθανασόπουλος, Γκαλίτσιος, Κοτσώνης, Χιντζίδης, Τόμιτς, Τζόκιτς, Κυριάκος, Αναστασόπουλος, Γρόντης, Ντίνας, Ζγκούρι.
Έπαιξαν και οι: Βέρτζος, Πάνος, Μανώλης, Μίλεβιτς, Κατσαντώνης, Κάπος.

Ρεπόρτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This