Επιλογή Σελίδας

Τρίτη και Τετάρτη με Champions League, Πέμπτη με Europa League αλλά και… Gomelsky Cup στο πρόγραμμα του μεσοβδόμαδου τριημέρου.

Ελέω, ωστόσο, της 24ωρης απεργίας της ΕΣΗΕΑ την Τρίτη δεν θα υπάρξουν περιγραφές αγώνων στην Cosmote TV, εκτός κι αν υπάρξει κάποια ειδική άδεια της τελευταίας στιγμής…

Λεπτό προς λεπτό εκπομπή όμως θα βγει, και την Τρίτη και την Τετάρτη από το Cosmote Sport 1.

Βραδιά του Ολυμπιακού την Τετάρτη καθώς παίζει στις 21:45 με τη Γιουβέντους στο Τορίνο με… διπλή μετάδοση, από την ΕΡΤ1 αλλά και το Cosmote Sport 2 σε περιγραφή Γιώργου Θαναηλάκη. Νωρίτερα, στις 16:00 μεταδίδεται και το Γιουβέντους – Ολυμπιακούς για τους Νέους, από το Cosmote Sport 7 σε περιγραφή Τόλη Χριστοφοράκη.

Την Τρίτη μεταδίδονται λοιπόν από το Cosmote Sport 2 το Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης, από το Cosmote Sport 3 το ΑΠΟΕΛ – Τότεναμ, από το Cosmote Sport 4 το Σπαρτάκ Μόσχας – Λίβερπουλ, από το Cosmote Sport 5 το Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ Ντόνετσκ, από το Cosmote Sport 6 το Νάπολι – Φέγενορντ, από το Cosmote Sport 7 το Μονακό – Πόρτο κι από το Cosmote Sport 8 το Μπεσίκτας – Λειψία. Όλα στις 21:45.

Την Τετάρτη, εκτός του ματς του Τορίνο, η βραδιά ξεκινά με το Καραμπάχ – Ρόμα σε περιγραφή Πάνου Βόγλη στις 19:00 από το Cosmote Sport 1 και συνεχίζεται στις 21:45 με τα ματς Σπόρτινγκ Λ. – Μπαρτσελόνα από το Cosmote Sport 3 σε περιγραφή Σωτήρη Κωσταβάρα, Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου από το Cosmote Sport 5 σε περιγραφή Αλκη Τσαβδαρά, Ατλέτικο Μαδρίτης – Τσέλσι από το Cosmote Sport 6 σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Cosmote Sport 7 σε περιγραφή Πάνου Μάλαμα και Βασιλεία – Μπενφίκα από το Cosmote Sport 8 σε περιγραφή Κώστα Γιαλιτάκη.

Επίσης την Τετάρτη διεξάγονται οι ημιτελικοί του Gomelsky Cup με τη συμμετοχή του «εξάστερου»: στις 17:00 παίζουν Χίκμι – Παναθηναϊκός και στις 20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Νταρουσάφακα, αμφότερα με κάλυψη από το Cosmote Sport 4. Ιδιες ώρες και από το ίδιο κανάλι, την Πέμπτη, διεξάγεται ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Την Πέμπτη είναι η σειρά της ΑΕΚ, υποδεχόμενη στο ΟΑΚΑ την Αούστρια Βιέννης. Από τις στις 18:30 θα ξεκινήσει η εκπομπή «UEFA Europa League Show»με τους Στέφανο Αβραμίδη, Σωτήρη Κωσταβάρα και Πάνο Βόγλη στο Cosmote Sport 2. Στις 21:00 θα ξεκινήσει το pre game του ματς της ΑΕΚ, με τον Τάσο Κολλίντζα να μας ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις και για τις ενδεκάδες. Στις 22:05 θα αναλάβει τη μετάδοση ο Μιχάλης Τσόχος.

Στις 20:00 θα ξεκινήσει στο Cosmote Sport 1 η εκπομπή «Europa League Λεπτό προς Λεπτό» με κάλυψη όλων των αγώνων, εκ των οποίων ξεχωρίζουν τα ΜΠΑΤΕ – Αρσεναλ σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου, Μίλαν – Ριέκα σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και Εβερτον – Απόλλων Λεμεσού σε περιγραφή Δημήτρη Τσακίρη,

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This