Επιλογή Σελίδας

Μια δυνατή προπόνηση, με πολύ θετικά δείγματα, έκανε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 5-1 του Αιγινιακού σε φιλική αναμέτρηση. 

Οι «κίτρινοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και πίεσαν στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, δείχνοντας αγριεμένοι με το… καλημέρα. Ο Καπνίδης στο τρίτο μόλις λεπτό του ματς άνοιξε το σκορ, μετά από γύρισμα του Μπαργκάν, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Δεληζήσης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα. 

Ο Μπαργκάν «σέρβιρε» και το 3-0 στον Μουμίν το 16’, με την πίεση να συνεχίζεται παρά το ευρύ προβάδισμα. 

Με ωραίο πλασέ ο Βαγγέλης Πλατέλλας έκανε το 4-0, λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 50’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δωματά, μετά από φάουλ του Σόουζα στην περιοχή. 

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κάσσος στο 55’, μετά από κάθετη του Στεφάνοβιτς. 

Πέρα από την καλή αγωνιστική εμφάνιση, όμως, ο Άρης απέκτησε δύο πληγές από το φιλικό. Ο Καπνίδης αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά στο 28ο λεπτό του ματς, λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, ενώ και ο Μπάμπης Παυλίδης ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση και δεν συμμετείχε.

Aιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος (Καραγκιόζης 45΄), Λιόλιος, Βλάχος, Παζιτζόγλου, Καρακώστας (Ταουσάνης 62΄), Γκατζολάρι,  Ζούρκος, Παπαδόπουλος (Λεφίδης 45΄), Πολύζος, Δωματάς (Μάιγκα 67΄), Σοφιάνης (Ντόγος 62΄).

Αρης (Σπανός): Καντιμοίρης (64΄ Αναγνωστόπουλος), Βαλεριάνος (46΄ Νέτο), Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα (64΄Κλιγγόπουλος), Μουμίν (46΄ Μαραγκός), Ιντζόγλου (46΄ Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν (46΄ Λώττας), Πλατέλλας (46΄Μιλούνοβιτς), Πασάς (46΄Ντούνης),  Καπνίδης (30΄λ.τ. Κάσσος).

Πηγή: Σπορ FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This