Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 11-8 απέναντι στην ιταλική Κανοτιέρι Νάπολι γνώρισε ο ΑΝΟ Γλυφάδας στην πρεμιέρα του ομίλου της Βουδαπέστης για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ που πραγματοποιείται στην Ουγγαρία.

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην αρχή του παιχνιδιού. Βρέθηκε να χάνει με 7-2 στο ημίχρονο, λίγο αργότερα με 8-2 (!) και παρα το γεγονός ότι έκανε μια συγκινητική προσπάθεια στην συνέχεια (μείωσε με 8-5, 9-7, 10-8) γνώρισε μια ήττα που είναι πολυ πιθανόν να της στερήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

“Η ομάδα μας είναι πολυ νεανική, πέτυχε μια σπουδαία πρόκριση στην πρώτη φάση των αγώνων που έγινε στο Ισραήλ και η παρουσία μας στην Βουδαπέστη αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για τους παίκτες μας προκειμένου να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα καριέρα τους” είχε δηλώσει πριν την αναχώρηση για την Ουγγαρία ο προπονητής του ΑΝΟΓ, ο Δημήτρης Μάζης.

Στην Βουδαπέστη η Γλυφάδα θα παίξει δυο ακόμη παιχνίδια. Αύριο (Παρασκευή 29/9, 21.15) θα παίξει εναντίον της οικοδέσποινας Όρβοσι, ενώ το Σάββατο (30/9, 18.25) θα αγωνιστεί κόντρα στην γαλλική Μαρσέϊγ. Να σημειωθεί ότι προκρίνονται οι δυο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα της συνάντησης ήταν: 1-4,1-3,5-2,1-2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΑΝΟΓ ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος που σημείωσε 5 απο τα 8 γκολ της ελληνικής ομάδας.

Στο 4.47 πριν τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με αντικατάσταση ο Δημήτρης Σκουμπάκης και λίγο αργότερα (2.27) ο Νίκος Παπανικολάου.

Η σύνθεση του ΑΝΟΓ ήταν : 
Γαβαλάς, Τζελάτης, Παπανικολάου, Αλεξίου, Παπασηφάκης 1, Παπαναστασίου, Γιαννόπουλος 5, Ρομπόπουλος, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης, Φωτόπουλος 1, Σκουμπάκης, Σαλτέρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This