Επιλογή Σελίδας

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία βρέθηκαν σε άσχημη ημέρα όπως τόνισε ο Κώστας Νικολαΐδης μετά την ήττα (5-1) από τον Άρη. Ο προπονητής των «κυανόλευκων», πάντως, σημείωσε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Σε άσχημη ημέρα όλοι μας, ξεκινώντας από μένα. Σε καμία στιγμή του παιχνιδιού δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν ήμασταν αυτοί που ήμασταν σε άλλα παιχνίδια τουλάχιστον. Μ’ αυτή την εμφάνιση πρώτα από όλους αδικήσαμε τους εαυτούς μας.

Δεν θα ρίξω το βάρος της ήττας αυτής στα παιδιά. Ήταν ένα φιλικό όπως τα υπόλοιπα. Δεν είναι ο Αιγινιακός αυτό που είδαμε και είναι στο χέρι μας να το αποδείξουμε. Ήμασταν απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, πάρα πολύ ποιοτική και νομίζω ότι έστω και με την ήττα απέναντι σε τέτοιες ομάδες θα έχουμε να κερδίσουμε κάτι.

Περιμένουμε μία, δύο προσθήκες ακόμα, αλλά δεν θα αλλάξει κάτι. Τα παιδιά έχουν αποδείξει ότι μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι και θα το κρατήσουμε αυτό το παιχνίδι ως ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Νομίζω ότι θα είμαστε καλύτεροι και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα».

Ο Γιάννης Δωματάς ανέφερε:

«Ήταν παιχνίδι προετοιμασίας, καθαρά προπονητικού χαρακτήρα. Τα πόδια μας στη φωτιά δεν τα βάλαμε η αλήθεια είναι. Εμείς θέλαμε να δουλέψουμε ένα σύστημα που μας έβαλε ο προπονητής μας για να το έχουμε στη χρονιά και να το εφαρμόζουμε σιγά σιγά στα δύσκολα παιχνίδια. Με καλές ομάδες πρέπει να είσαι καλός, να μην εκτεθείς. Πιστεύω ότι ήταν μια πολύ καλή προπόνηση. Δείξαμε κάποια στοιχεία που ήθελε ο προπονητής μας. Άντε, να δούμε να ξεκινήσουμε. Να ευχηθούμε στον Άρη να ανέβει κατηγορία γιατί το αξίζει. Έχει πονέσει πολύ αυτή η ομάδα.

Κι εμείς πρωταθλητισμό θα κάνουμε. Ο στόχος είναι να σωθεί αυτή η ομάδα εύκολα και από εκεί και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει καλοδεχούμενο. Φέτος ο Αιγινιακός θα είναι καλύτερος, γιατί υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα, οι περισσότεροι παίκτες είναι ενδεκάδας και έχουμε βάλει πολύ δύσκολα πράγματα στο μυαλό του προπονητή για να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει. Πιστεύω ότι ο κάθε ένας που θα κληθεί να παίξει θα δώσει το 100% για τον Αιγινιακό».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This