Επιλογή Σελίδας

Την ήττα με 10-7 από τη ρωσική Σίντεζ Καζάν γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο αγώνα του στον Η’ Όμιλο της Β’ Προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών στην υδατοσφαίριση, την Παρασκευή το απόγευμα (29/9) στην Οραντέα της Ρουμανίας.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη είναι υποχρεωμένη πλέον να κυνηγήσει τη νίκη και στα δύο επόμενα παιχνίδια της στον Όμιλο, το Σάββατο (30/9) στις 19.30 κόντρα στην οικοδέσποινα ρουμανική Οραντέα και την Κυριακή (1/10) στις 10 το πρωί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου από τη Σερβία, για να μπορέσει να πετύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με εκρηκτικό ξεκίνημα, οι Βουλιαγμενιώτες μείωσαν κάποιια στιγμή σε 4-5, αλλά οι Ρώσοι επέβαλαν το ρυθμό τους και αύξησαν τη διαφορά σταδιακά μέχρι τα τα 4 γκολ, προηγήθηκαν και με 10-6. Ο Βάσιτς μείωσε για τον ΝΟΒ στο τελικό 10-7 λίγο πριν από το φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 2-2, 1-2.

Η σύνθεση και τα γκολ του ΝΟ Βουλιαγμένης (Κώστας Λούδης): Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Σαρτζετάκης, Βάσιτς 1, Χρυσοσπάθης 2, Γούβης, Αφρουδάκης, Καπετανάκης, Ποντικέας, Καπότσης 1, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 2, Κουρούβανης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This