Επιλογή Σελίδας

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επικράτησε με 1-2 του Δία Δίου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λιτοχώρου Πύρρος Δήμας, σε αγώνα για την 4η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Νεοκαισάρειας ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, επικράτησε δίκαια και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, απέναντι στον γηπεδούχο Δία Δίου ο οποίος φάνηκε επηρεασμένος απο το παιχνίδι της Τετάρτης στον Κάτω Αγιάννη.

Το σκορ άνοιξε για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο 2΄ με τον Ανδρονικίδη, με τους γηπεδούχους να  ισοφαρίζουν στο 29′, όταν ύστερα απο επέλαση του Μανίκα απο αριστερά, μέσα στην περιοχή του Σαρρή δημιουργήθηκε σύγχιση και ο Φωτίου έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας κατάφερε να προηγηθεί ξανά στο 60′, όταν απο ωραία σέντρα του Χρυσόπουλου και ωραίο πλασέ του έμπειρου Καλαμπάκα έγινε το 1-2, σκορ το οποίο ήταν και το τελικό της αναμέτρησης. Ο Σαρρής έδειξε ετοιμότητα και κράτησε το σκορ σε επικίνδυνο σουτ του Νάκα λίγο πριν την λήξη του ντέρμπι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Θεοδώρου και Πλόσκα.

Δίας Δίου (Κουτρουλός): Σαρπότας, Αετός, Παναγιωτίδης, Νίκου, Παρλάτζας, Φωτίου, Λαζαρίδης, Ζαβαντίας, Συρανίδης, Νάκας, Μανίκας.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Οικονόμου): Σαρρής, Καπασακαλίδης, Βαρμάζης, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Οικονόμου, Τσουρέκας (69′ Τζήκας), Αποστολίδης, Ανδρονικίδης (90′ Καρυπίδης), Καλαμπάκας, Χρυσόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This