Επιλογή Σελίδας

Του Γρηγόρη Τσαπράνη

Τη δεύτερή του διαδοχική εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Αετός Καταλωνίων, καθώς επικράτησε δίκαια επί του Πιερικού Αστήρ Κ. Αγιάννη με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με ψυχή και πάθος και χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα, πήραν την πολυπόθητη νίκη με ένα τέρμα του Γιάννη Καραγκούνη στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα, ενώ στο 90΄ ο Διονύσης Σκούφας νικήθηκε από τον Οκουτσόγλου σε εκτέλεση πέναλτι.

Στα τελευταία λεπτά ο Αετός αγωνίστηκε και με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Φωτόπουλου.

Οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και φυσιολογικά γνώρισαν την ήττα, διαθέτουν όμως το υλικό για μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4΄ η κεφαλιά του Καραμανώλα Εμ. μετά τη σέντρα του Καλαϊτζίδη πέρασε άουτ.
Στο 8΄ σουτ του Διονύση Σκούφα από καλή θέση, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.
Στο 15΄ κόρνερ του Καλαϊτζίδη, γυριστό τακουνάκι από τον Τζιάμα μέσα από την περιοχή δεν βρήκε στόχο.
Στο 25΄ ο Σκούφας σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, σούταρε δυνατά από τη γραμμή της περιοχής, η μπάλα όμως πέρασε πάνω από την εστία του Οκουτσόγλου άουτ.
Στο 64΄ο προωθημένος Γιάννης Καραγκούνης με καρφωτή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ύστερα από το καλοζυγισμένο κόρνερ του Μάνου έγραψε το 1-0, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του ματς.
Στο 69΄ άστοχο διαγώνιο σουτ του Μπαρά εντός περιοχής.
Στο 88΄ αποβλήθηκε ο Φωτόπουλος του Αετού με απευθείας κόκκινη κάρτα διότι σε φυσική διακοπή κλώτσησε τη μπάλα σε αντίπαλο.
Στο 90΄ ο Ιωάννου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Οκουτσόγλου.
Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Διονύσης Σκούφας, όμως ο Οκουτσόγλου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Αλέξανδρος Μέγας με βοηθούς τον κ. Μηνούδη και την κα. Κορινιώτη.

Αετός Καταλωνίων (Παπαγιάννης): Αμβροσιάδης, Δούλαλας, Καραγκούνης, Καραγκιόζης, Φωτόπουλος, Ιωάννου, Κουτσιαρής (53΄ Σαρηγιαννίδης), Τσιντώτας, Σκούφας (90+2΄ Γαλάνης), Πιπιλής (36΄ Μάνος), Λάζος (85΄ Λυκόπουλος).

Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (Μαρένας): Οκουτσόγλου, Εφραιμίδης, Δημόπουλος, Τζιάμας, Χρηστίδης, Χρυσόπουλος, Μπαράς, Τσαγκαράκης (41΄ Κόλτσης), Καραμανώλας Εμ., Καραμανώλας Κ., Καλαϊτζίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This