Επιλογή Σελίδας

Τη “μοναξιά” της κορυφής απολαμβάνει η Αναγέννηση Κολινδρού η οποία επικράτησε με 2-0 στο Σβορώνο της τοπικής Αναγέννησης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο, τα “τσακάλια” ανέβασαν την απόδοσή τους στο β μέρος και “δάγκωσαν” τους γηπεδούχους δυο φορές, με το 0-1 να γίνεται στο 47′ από τον Μαντζουράκη και το τελικό 0-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις από τον Παναγιωτίδη. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο για τους Κολινδρινούς αλλά το εύρος της νίκης τους περιορίστηκε από τον 17χρονο τερματοφύλακα των Σβορωνιωτών, Αδάμο που μπορεί να δέχθηκε δυο γκολ αλλά περιόρισε το εύρος της ήττας της ομάδας του.

Το “φιλμ” του αγώνα
28′ Σέντρα του Νέτσικα από δεξιά, κεφαλιά του Γούτσιου από κοντά, η μπάλα έφυγε άουτ.
30′ Ωραία μπαλιά του Κατσιούλα στον Μαντζουράκη, με τον Γκαντά να σώζει την τελευταία στιγμή ενώ ο παίκτης της Αναγέννησης έμπαινε στην αντίπαλη περιοχή.
35′ Βαθιά μπαλιά του Μποταΐτη στον Κατσιούλα, αυτός απέφυγε τον Γκαντά αλλά ανακόπηκε έξυπνα από τους αντίπαλους αμυντικούς ενώ έμπαινε στην περιοχή.
40′ Ωραία μπαλιά του Μαντζουράκη στον Α. Τραούδα, αυτός μόνος του προ του Αδάμου, πλάσαρε άουτ.
43′ Μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση Σβορώνου όταν από δεξιά ο Γκαντάς λίγο πριν τη γραμμή του κόρνερ έδωσε στον Σιγανό, αυτός έκανε το σουτ, όμως ο Μυσιούδης έδιωξε πάνω στη γραμμή.
47′ Σέντρα του Μπατσαρά από δεξιά, οι αμυντικοί των γηπεδούχων έδιωξαν όπως όπως με τη μπάλα να καταλήγει στον Μαντζουράκη ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αφού προηγουμένως κόντραρε σε σώματα αμυντικών.
53′ Κοντινό σουτ του Σταθάκη, έδιωξε σε κόρνερ ο Μοσχίδης.
56′ Εκτέλεση φάουλ του Σταθάκη, ο Γκαντάς από κοντά δε μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ.
62′ Σέντρα του Κατσιούλα από αριστερά, δε μπόρεσε ο Μαντζουράκης να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα από κοντά.
73′ Μπαλιά-τρύπα του Μπατσαρά στον Μαντζουράκη, αυτός από κοντά έκανε το πλασέ, όμως ο Αδάμος έδιωξε σε κόρνερ.
87′ Ο Παναγιωτίδης έβγαλε τετ α τετ τον Μπατσαρά με τον Αδάμο, όμως ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Σβορώνου αναδείχθηκε και πάλι νικητής.
90’+3′ ΓΚΟΛ! 0-2: Από βαθιά μπαλιά του Χρυσάφη, κι ενώ όλοι οι γηπεδούχοι, συμπεριλαμβανομένου και του τερματοφύλακα Αδάμου, είχαν βγει μπροστά σε μια απέλπιδα προσπάθεια για την ισοφάριση, Μαντζουράκης και Παναγιωτίδης βρέθηκαν στο κέντρο, προχώρησαν προς την αφύλακτη εστία και ο πρώτος τροφοδότησε τον δεύτερο που δε δυσκολεύτηκε να “σφραγίσει” τη νίκη της Αναγέννηησης Κολινδρού διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Χατζηγιάννη και Βασιλειάδη

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Σβορώνου: Αδάμος, Γκαντάς, Τριανταφύλλου, Κατσιούλας, Παπαζήσης, Μπουρονίκος, Μέτσικας, Κυπαρίσσης (74′ Κόσυφας), Σιγανός, Σταθάκης, Γούτσιος (65′ Πέλπας).
Αναγέννηση Κολινδρού: Μοσχίδης, Μπαντές, Κατσιούλας (64′ Ορφανίδης), Μυσιούδης, Χρυσάφης, Μποταΐτης, Μπατσαράς (88′ Ρομπέρτο), Ρενάτο, Μαυρίδης, Α. Τραούδας (80′ Παναγιωτίδης), Μαντζουράκης.

ρεπορτάζ: Σάββας Αχλατλής

Pin It on Pinterest

Shares
Share This