Επιλογή Σελίδας

Σαββατόβραδο με Εθνική

Εβδομάδα προκριματικών Παγκοσμίων Κυπέλλου η τρέχουσα. Η Εθνική μας παίζει το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στην Κύπρο, με τον αγώνα να μεταδίδεται και από το Cosmote Sport 1 αλλά και από τον ΣΚΑΪ. Από την Cosmote TV θα μεταδοθούν όλα τα άλλα προκριματικά, από την Πέμπτη μέχρι και την Τρίτη, με εκπομπές κάθε βράδυ.

Πρώτο τζάμπολ…

…στη Stoiximan.gr Basket League το προσεχές Σάββατο 7/10 με την ΕΡΤ να δείχνει παράλληλα τα Κολοσσός – Ρέθυμνο και Φάρος – Πανιώνιος στις 17:00 αλλά και το ΠΑΟΚ – Προμηθέας στις 19:00, συν το Κόροιβος – Αρης την Κυριακή (17:00) και το Λαύριο – Κύμη τη Δευτέρα 9/10 (17:00). Η Cosmote TV θα δείξει το Σάββατο στις 17:00 το ΑΕΚ – Τρίκαλα και την Κυριακή 8/10 στις 19:30 το μεγάλο ντέρμπι στο άδειο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (από το Cosmote Sport 4).

Μετακομίζει στο Star

Για 19η χρονιά συνεχίζεται τηλεοπτικά η εκπομπή αυτοκινήτου «Traction». Μία εκπομπή που έχει γράψει τη δική της ιστορία, καθώς είχε για 13 χρόνια στο Mega και πέντε στον ΣΚΑΪ (ως πέρυσι). Από τη φετινή σεζόν θα προβάλλεται στο Star. Εκπομπή που παρουσιάζει ο Κώστας Στεφανής μαζί με την ομάδα του. Η έναρξη της εκπομπής είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 26 Νοεμβρίου.

Αλλαγή στα αθλητικά…

…κανάλια της Cosmote TV από χθες. Δεν υπάρχουν πλέον στην πλατφόρμα της τα κανάλια του Eurosport καθώς και άλλα, ντοκιμαντέρ, του Discovery αλλά στο αθλητικό… μενού προστέθηκαν το FOX Sports (που μεταδίδει εδώ και καιρό και η Nova), το Nautical Channel και το Outdoor Channel, όπου θα προβάλλονται αθλητικές διοργανώσεις, όπως το NFL (αμερικανικό football) και το NHL (χόκεϊ επί πάγου), αγώνες ιστιοπλοΐας παγκόσμιας κλάσης, σπορ στην ύπαιθρο κ.λπ.

ΠΑΟΚ… γυναικών

Και Champions League Γυναικών… τηλεοπτικό. Την Τετάρτη 4/10 η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει το αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σπάρτα Πράγας, live στις 17:00.

«Μεταγραφές» στην ΕΡΤ

Με Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου πέρασε από το Δ.Σ. της ΕΡΤ η τοποθέτηση εντεταλμένων συμβούλων αλλά και νέων στελεχών. Σε θέση ευθύνης στο αθλητικό τμήμα της δημόσιας τηλεόρασης τοποθετείται, ως είχαμε γράψει πριν από καιρό, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος ενώ πόστο σε περιγραφές και εκπομπές αναμένεται να αναλάβει ο Αλέξης Σπυρόπουλος.

Nίκος Μποζιονέλος (nbozionelos@gmail.com)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This