Επιλογή Σελίδας

Ο Νικόλαος Τσουρέκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον πρωτάθλημα ρόλλερρσκι που διεξήχθε στην Αμφίπολη τις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρἰου 2017. Ο νεαρός αθλητής πήρε το χρυσό μετάλλιο και στα δύο αγωνίσματα (3,75 και 15 χλμ ελευθερης τεχνικής) ενώ τερμάτισε δεύτερος στην γενική κατατάξη του διεθνή αγώνα πίσω από τον παγκόσμιο πρωταθλητή Βούλγαρο Μπελομάτζεφ Στάνιμιρ. Ο Απόστολος Αγγέλης τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος και κατετάγη τρίτος στον διεθνή αγώνα.

Στις γυναίκες στα 3,75 χλμ η Τσακίρη ήταν νικήτρια σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση με την Μαρία Ντάνου να την ακολουθεἰ στη δεύτερη θέση και τη Παρασκευή Λαδοπούλου να τερματίζει τρίτη. Η Παρασκευή Δαδοπούλου ήταν νικήτρια στα 10 χλμ και της αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την γενικότερη αγωνιστική της παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Στους Παίδες ο Αθανασίου Αθανάσιος ήταν ο μεγάλος νικητής στα αγωνίσματα 3,75 και 5 χλμ ενώ στις κορασίδες τα χρυσά μετάλλια μοιράστηκαν η Στυλιανή Γιαννακοβίτη στα 3,75 χλμ και η Ιωάννα Κώτσαλου στα 5 χλμ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This