Επιλογή Σελίδας

Στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣ Πιερίας, ο Δίας Αγίου Δημητρίου έκανε την έκπληξη επικρατώντας του Μακεδονικού με 1-0 μέσα στη Νέα Έφεσο.

Ο Μακεδονικός κυριάρχησε στο γήπεδο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, πιέζοντας για το γκολ. Στο 10 λεπτό ο Κουλανδρέτσος μέσα από την περιοχή σούταρε με το αριστερό, όμως ο Παπανικολάου απέκρουσε. Στο 23’ μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους, ο Μπαλαμπάνης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Καποδίστριας πλάσαρε από κοντά, όμως ο Παπανικολάου έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Δίας αμυνόταν στο μισό γήπεδο και σε μία από τις ελάχιστες φορές που έφτασε κοντά στην αντίπαλη περιοχή, άνοιξε το σκορ. Ο Μανίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας, έδωσε στον Τσιρίμπαση που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Στο β’ μέρος ο Μακεδονικός πίεσε ακόμα περισσότερο. Στο 58’ το σουτ του Δημήτρη Δεμηρτζόγλου από καλή θέση πέρασε πάνω από την εστία, ενώ λίγο αργότερα ο Μαλιώρας μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, όμως δεν γύρισε καλά τη μπάλα, χάνοντας σπουδαία φάση για τους γηπεδούχους.

Στο τελευταία 20λεπτο ο Μακεδονικός απείλησε με αρκετές στημένες φάσεις, κυρίως κόρνερ, όμως ο Μπαλαμπάνης (δύο φορές), ο Ξενόπουλος και ο Νίκος Κοσκινάς, δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Παπανικολάου, με το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος του αγώνα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τον Παπαδόπουλο και τη Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μακεδονικός Νέας Εφέσου: 
Ν. Μανουτζόπουλος, Α. Δεμηρτζόγλου, Κάτσι (80’ Κοντοτάσιος), Ξενόπουλος, Α. Πριόνας, Μπαλαμπάνης, Ν. Κοσκινάς, Χριστίδης, Κουλανδρέτσος (55’ Μαλιώρας), Καποδίστριας (49’ Δ. Δεμηρτζόγλου), Δ. Κοσκινάς (49’ Χατζηιωάννου).

Δίας Αγίου Δημητρίου: Παπανικολάου, Γατσιός, Γ. Κυπαρίσσης (22’ Δ. Κυπαρίσσης), Κ. Κατσιγιάννης, Καϊμακάμης, Β. Μπουρονίκος, Λ. Μπουρονίκος, Δ. Κατσιγιάννης, Α. Ζέρβας (83’ Δ. Ζέρβας), Μανίκας, Τσιρίμπασης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This