Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό “διπλό” λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης της Εξοχής εξασφάλισε ο Αετός Καταλωνίων, επικρατώντας με 1-0 του τοπικού Ερμή, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα των Καταλωνίων άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Αμβροσιάδη “χτύπησε” στο τέλος και “απέδρασε” με ένα πολύτιμο “τρίποντο”. Ο πορτιέρε του Αετού είπε “όχι” σε σουτ του Αλεξιάδη στο 5′ και στο 29′ ενώ ενδιάμεσα ο Δεληγιάννης αποσώβησε το 0-1 σε σουτ του Λάζου. 

Το γκολ της νίκης ήλθε στο 85′ για τους φιλοξενούμενους με τον Σκούφα να κλέβει τη μπάλα από δεξιά, να αποφεύγει δυο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή να εκμεταλλεύεται την έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ, Δεληγιαννίδη και να τροφοδοτεί τον Μάνο που σε κενό τέρμα “έγραψε” το τελικό 0-1.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Παπαργυρίου με βοηθούς τους Γιαμούζη και Πλόσκα.

Ερμής Εξοχής (Γιώργος Αμβροσιάδης): Δεληγιαννίδης, Ατανάσοφ, Σόβα (75′ Β. Κατσούλης), Χατζαρίδης, Βασιλείου, Α. Κατσούλης, Εγγλέζος (50′ Ελισιάδης), Αλεξιάδης, Παναγιωτίδης, Μιχαηλίδης, Γεωργαντάς,

Αετός ΚΑταλωνίων (Χρήστος Παπαγιάννης): Αμβροσιάδης, Δούλαλας (83′ Γ. Κουτσιαρής), Γαλάνης, Καραγκιόζης, Σαρηγιαννίδης, Καραγκούνης, Κ. Κουτσιαρής (60′ Λυκόπουλος), Τσιντώτας, Σκούφας (88′ Ντόντης), Μάνος (90′ Θ. Λάζος), Δ. Λάζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This