Επιλογή Σελίδας

Εκμεταλλευόμενος το πολύ δυνατό του ξεκίνημα καθώς πέτυχε δυο γκολ από το 7′ έως το 12′ με τους Συρανίδη και Μανίκα, ο Δίας Δίου επιβλήθηκε με 2-1 του ΓΑΣ Σβορώνου στο γήπεδο του Σβορώνου και παρέμεινε στο -1 από τον πρώτο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, υποσκελίζοντας παράλληλα τους Σβορωνιώτες που έπεσαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν μετά το ημίωρο, μείωσαν με τον Σκαμπαρδώνη στο 55′ αλλά δε μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο, με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες αλλά το 1-2 να μην αλλάζει μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Το “φιλμ” του αγώνα
7′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μανίκας μπήκε στην περιοχή και έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι για τον Συρανίδη που με κεφαλιά έκανε το 0-1.
12′ ΓΚΟΛ! 0-2: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Νάκα, ο Μανίκας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 0-2.
25′  Ο Σακελλαρίδης έδιωξε κοντινή κεφαλιά του Λαζαρίδη.
41′ Δυνατό σουτ του Παυλίδη, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σαρπότα.
42′ Ο Καρακούσης έκανε τη σέντρα, ο Μαργαρίτης έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
55′ ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Σκαμπαρδώνης με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 για τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Γιαμούζη και Μηνούδη

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου: Σακελλαρίδης, Ν. Βούλγαρης, Χ. Βούλγαρης, Σκαμπαρδώνης, Τριανταφύλλου, Κατσαμάγκας, Ζώβληκας, Παυλίδης, Καρακούσης (56′ Αβριωνίδης), Κωνσταντινίδης, Μαργαρίτης (63′ Σαμαλής).
Δίας Δίου: Σαρπότας, Λαζαρίδης, Αετός, Νίκου, Παρλάντζας, Παναγιωτίδης, Φωτίου, Συρανίδης (77’ Ζαβαντίας), Καλουσίδης (90′ Γ. Λαφατζής), Νάκας (58′ Ευαγγελόπουλος), Μανίκας (89′ Καραμήτρος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This